Milyen telefont vegyek?
Nem olvastam el, de gyakorlatilag egy kivétellel mindegyik telefon szerepel ebben a mai cikkben, amit a második válaszban írtam, hátha ez is segít:
Nincs mit, szerintem én is azt választanám. Kollégám is nemrégiben vett ilyet és meg van vele elégedve.
Még esetleg annyira hívnám fel a figyelmet, hogy az 5G itthon nem fog működni, mert hivatalosan nem árulják itthon ezt a telefont. De tekintve hogy az ország 95+ százalékában nincs 5G és ott ahol van sem igazán számít, szerintem ez több éves távlatban sem fontos.
Továbbá mivel hivatalosan nem árulják itthon a telefont, ezért gyártói garancia nem lesz, csak kereskedői. Praktikus szempontból ez semmit sem jelent, a kereskedőhöz ugyanúgy visszaviheted gariztatni a telefont, de pont emiatt mindenképpen azt javaslom, hogy normális kereskedőtől szerezd be a telefont. Én leginkább itthon az Alzától venném, "hagyományosan" ők szokták ide behozni a Pixeleket. Ha az Alza nem szimpi, akkor még az Aqua webshop is árulja, az is megbízható, a többit nem ajánlom az árukeresőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!