Milyen telefont vegyek?
Jelenleg egy közel 5 éves Huawei P20 lite-om van. Sosem szerettem, de nem vagyok az a típus, aki évente vesz új telefont.
Semmi egyébre nem kell, csak arra, hogy elérhető legyek, és viszonylag normális képeket készítsen (ha már a jelenlegim ilyen téren is egy vacak).
Nem szeretnék sok pénzt beletenni, legfeljebb 120 E, amit rászánnék. Tudnátok ajánlani valamit?
Én is most vettem új telefont, 5 éves Huawei P9 Lite-om helyett. A választásom egy Realme C25Y-ra esett, ami a legjobbnak tűnt ár-érték arányban. 128 GB tárhely, 5000mAh-es akkumulátor és 50 megapixeles kamera járt a 70.000 forintos ár mellé. Úgyhogy csak ajánlani tudom a márkát! Illetve az előbb említett Xiaomi készülékek is hasonlóan jó jellemzőkkel bírnak!
Huawei-t azért nem vettem újra, mert nekem szükségem van a Google alkalmazásokra, az újabb modelleken viszont nem elérhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!