Milyen telefont vegyek?
Sziasztok!
Jelenleg iPhone SE 2020-t használok, igazából szeretem, de nagyon gyorsan lemerül. Van hogy naponta már 3x is kell tölteni.
Samsung és iPhone telefon is szóba jöhet. Fontos, hogy nagy legyen a tárhelye és lehetőleg az akkumulátora is nagyon jó legyen. Szoktam játszani is telefonon, szóval plusz lenne ha gamer teló lenne, de annyira nem muszáj.
Köszönöm szépen a válaszotokat! :)
Árban mi a maximum? Ha van rá elég keret, én biztosan egy S23/S23+/S23 Ultrát vennék, elég jól sikerültek üzemidő szempontjából a takarékosabb procinak és a jobb gyártástechnológiának köszönhetően, de sajnos árban elszálltak, a többi gyártóval együtt.
Játék miatt én csak Snapdragon procis telót vennék, a 778G GPU-ja azért kevés tud lenni, egy 870 lenne talán a legideálisabb, 888/8G1-et kerülném (melegedés stb.), vagy 8 Gen 2.
Samsungból S21FE vagy S23 (sima, plusz, ultra) jöhet szóba.
Iphone-hoz nem értek, de ha jó a telod és szereted, cseréltess benne aksit.
Ha mindegy az ár akkor Samsung S23
Vagy iphone 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!