Fiataloknak nem ciki közösségi médiázni (fb, inst, msn, tiktok), amikor az újabban a nyugdíjasok szórakozása lett?
Ez nem feltétlenül igaz, legalábbis az okostelefonos példád.
Egyébként a közösségi médiánál maradva..
Aki visszatekint egy kicsit, az észreveszi, hogy x évenként vándorolnak a userek. Először volt az FB (csak a példa kedvéért), aztán amikor megjelentek a tanárok, szülők.. hopp Instagram
Majd ott is megtörtént ugyanez, így jött a TikTok (illetve előtte pár alternatívája)
Valószínűleg most még várat magára a következő vándorlás, mert nincs olyan platform, ami megfelelő alapot adna ekkora felhasználó tömegnek, úgy hogy közben minden igényt kielégít. A TikTok egy aranybánya volt, mindent egyesített kb, amit az elődei tudtak, ugyanakkor innen nehéz túl lépni.
Az okostelefonra példa pedig inkább a nyomógombos-okostelefon, de az meg simán csak annyi volt, hogy nem voltak nyitottak az új dolgokra, illetve nem tudták használni azt. A közösségi medianal is mindig van egy réteg, aki lemarad, mert örül, hogy pl a Facebookot meg tudta tanulni, nem még 3 másikat.
Mert egyelőre nincs új level az internetnél, nem is lesz mert ez már maga a virtuális tér és egyhamar ez nem fog "kimenni a divatból" csak mert a boomerek is felértek hozzá.
Én azt vettem észre, hogy pl Facebook már a fiatal generáció körében elég népszerűtlen, szinte csak messengerre használják, a megosztásokra ott a Tik Tok, Insta amiket még nem leptek még el úgy a boomerek mint a Facebookot.
pffff
Nem azért jön ki új dolog, mert ciki, ha más is használja.
Amúgy amerikában már vagy 5 éve ciki a tiktok, messenger, helyette snapchat van.
Itt azért nem népszerű, mert nincs igény a közvetlenebb beszélgetésre.
"Fiataloknak nem ciki közösségi médiázni"
Nem.
"amikor az újabban a nyugdíjasok szórakozása lett?"
Pláne nem.
Fiataloknak nem ciki szinházba menni), amikor az a nyugdíjasok szórakozása?
Fiataloknak nem ciki társasházban élni, amikor ott nyugdíjasok is laknak?
Fiataloknak nem ciki közösségi fürdökbe menni, amikor az a nyugdíjasok szórakozása?
(Csak, hogy lásd, én is tudok hülyeségeket kérdezni!)
Szerintem pont ellenkezőleg, a Snapchat egy lejárt lemez, kb 2015-ben láttam utoljára, hogy használta valaki.
Ellenben a Tik Tok pörög jelenleg a legjobban mint közösségi platform Amerikában főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!