2022-ben ciki, gáz egy 8 éves laptopot és egy 9 éves telefont használni ? Windows 8.1 fut rajta. Lassú egy kicsit már. Tökéletesen működik. Telefon pedig egy Samsung Galaxy S4.
Szia!
Nem ciki. Miért lenne ciki?
A Windows 8.1 még a mai napig is 100%-ig támogatott operációs rendszer. Szóval azzal nincs semmi baj.
Az Android 5.1-es Lollipop viszont már kicsit tényleg régi, és vannak olyan alkalmazások, amik már eldobták, és csak a régi változatuk megy fel rá.
De összességében ez nem gáz, meg nem ciki. Ha ezt szeretnéd használni, vagy nincs pénzed drágább dolgokra, akkor használd nyugodtan! Aki meg leszólogatja más emberek cuccait, az hülye!
Nyilván most én is kritizáltam az 5.1-es androidot, de a kritika nem egyenlő a leszólással. Aki azt mondja, hogy "De szar telefonod meg géped van", azt el kell engedni, mert azzal csak a saját hülyeségi bizonyítványát mutatja meg, és semmi mást.
Nem.
Nekem még Win 7 van PC-n. :D
2013 óta sose volt újratéve.
Ha neked jó akkor mért lenne ciki.
Nekem is 8 éves a notebbok om. PC m-m meg 10, és mindenre elég amire kell.
Majd ha nagyon nem lesz elég vagy eltávozik közülünk akkor cserélek.
Telefont muszáj voltam mert halodoklott... Akku cserét már nem ért meg.
Napi 3-4 töltés már nagyon sok volt...
Előző laptopom 12 volt, linuxoztam rajta. Mostani laptopom 6 éves.
2. laptopom egy t42 az igazából műhely laptop, filmnézős, 2005ös.
kb 5-8 éves laptopokat veszek, amit 2-4 évig használok.
Telefon meg mefint nem tényező nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!