iPhone 6s-em van, nem ciki ilyen régi telefont használni?
Ha még tudod használni, akkor nem.
Én is tudom a 6-ost teljesen, nincs vele baj, nem cikk
2021. dec. 31. 21:48
2/23 anonim válasza:
Nem, ez a gondolkodásmód ciki.
Ovisoknak minek iphone?
2021. dec. 31. 22:02
3/23 anonim válasza:
Nokia 3210-em van, hibátlanul működik.
2021. dec. 31. 22:48
4/23 anonim válasza:
Úúúh. Azért bocsi de ez... A 11 is halál ciki lesz holnaptól... Ma még elment, de holnap már 2022, kint az a 13 is... Én nem égetném magam egy X-szel.
Az 1-es válaszolót is tuti jól kiröhögik, kibeszélik nap mint nap. Nem csoda. 6S-sel csúfoskodni... Szóval azért mindennek van határa!
2021. dec. 31. 22:51
5/23 anonim válasza:
Úristen, te ilyen régi telefonnal utcára mersz menni? Én szégyelltem el magam helyetted is...
2021. dec. 31. 22:56
6/23 anonim válasza:
Nekem is az van, engem nem érdekel ki mit gondol rólam. Az igazság az, hogy volt 5S, 6, 6S és 8-as telefonom is és pont ugyanarra használom mindegyiket. Telefonálok, Facebookot használom, fényképezek, böngészek és játszom rajta, üzeneteket írok és fogadok a Messengeren, WhatsApp-on és Viberen. Bankolok és navigációt használok. És ezekre már az ötös is képes volt. Egy funkcióval használok többet az eddigi telefonjaimnál a tízesen, fizetek vele. Lehetne újabb telefonom, de nem dob a dolog. Egyébként meg lehet, hogy akinek a legújabb Iphoneja van az még 23 hónapig fizeti a részleteket. Akinek meg van egy középkategóriás Huawei telója annak lehet a bankszámláján pihen egy 10 milliós megtakarítás.
2021. dec. 31. 23:19
7/23 anonim válasza:
Hát képzeld, nem röhögnek ki, mert 6s-em van. Mai napig jól használható telefon, minden igényemet kielégéti. Az meg, hogy más mit gondol, nem érdekel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!