Merjek drága telefont venni?
Többször is volt olyan, hogy mondjuk a wc-ben hagytam a telefonom, vagy kiesett a zsebemből, de utána mindig meglett, mert sosem volt nagyon drága telefonom. A telefontok már olyan rajta, hogy szinte lehetetlen abban összetörni. Ha iphonet vennék, az még vízálló is lenne. Van egy drága tabletem, és arra vigyázok, sokkal jobban, mint másra. A telefonomat is régen sűrűn elhagytam, mostanában már nem annyira.
Félek, hogy ha 300 000Ft-os telefonom lenne, azt is elhagynám, és nem lenne meg.
Vannak erre trükkök, hogy biztos ne hagyjam ott sehol?
20
Instan 15-16 eveseknek iPhone 14 Pro / Pro Max van, szerinted ok nem szuloktol kapjak? Dehogynem.
A kerdesre a valasz: Figyelj ra es nem fogod elhagyni, nincs semmilyen technika, ha nem hasznalod tedd a zsebedbe.
Amugy azt vettem eszre, hogy aki 25 felett van nem nagyon erdekli a telefon.
Egyik ismerosom most vett egy kocsit 20 millio korul, de egy kozepkategorias samsungot hasznal, pedig megengedhetne maganak a legdragabbat, de ugye minek, ha nincs ra szuksege.
20, Nagyon sok embernek van ilyen telefonja, hiába Magyarországon élünk, sokan hitelre veszik, havonta 25 ezer nem sok(legalábbis nekem, de szerintem minimálbérből is ki lehet fizetni, de akkor meg az a kérdés hogy minek neked olyan telefon ha minimálbérből élsz, ebbe most nem megyek bele.) és a legújabb telefonod van, amit 4-5 évig megtarthatsz egy akkumulátor cserével ha vigyázol rá, persze olcsóbbakat is megtarthatod ennyi ideig, de sok belassul 2 év után.
Én hitelre telefont soha nem vennék amúgy, de ez csak én vagyok, mások nem így gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!