Miért ilyen piszok drága az internet a Telekomnál?
1 gigás net+107tv csatorna+32HD csatorna kerül 10200 ft-ba havonta 2 év hűséggel. Ugyan ez a csomag a Diginél 6200 ft...
A UPC-t nem tudtam megnézni.
De nálunk se Digi se UPC se semmi más nincsen, csak a Telekom érhető el. Ha én egy gb/s netet szeretnék (vagy akármilyen másikat) kénytelen vagyok Telekomnál előfizetni, mert csak ez van. De miért ilyen drága? Miért nem lehet annyi, mint a Diginél?
"De nálunk se Digi se UPC se semmi más nincsen, csak a Telekom érhető el."
Ebből sem találod ki, hogy miért drága?
Pont azért mert nincs konkurencia, nincs verseny, adott területen monopol helyzetben van.
Nálunk pl. csak Tarr van, így 320M a legnagyobb nett csomag amit eltudok érni, és így is 3500 Ft -al többe kerül mint a tied.
Dehogy lenne logikus, semmi köze abból a szempontból.
Nalunk is pofatlan volt a Telekom konkurencia nélkül.
Volt is pofaraeses mikor az Upc olcsóbban sokkal többet kínált.
El is tűnt a falvakból a Telekom, városon is épp a régi ügyfelek maradtak.
A DiGi előtt az UPC is pont olyan drága volt mint a Telekom / Invitel.
Aztán megjelent a DiGi a paneles internetével, ahol olcsón sok házat tudott bevonni, és így hirtelen rengeteg ügyfelet szerezni.
De pl. a DiGi kábelmodemes internete, pont ugyan olyan drága mint a többi szolgáltatónak, mert nincs konkurencia.
Városban lakom, de csak Telekom van. Ezt én nem értem, hogy egy 15-16 ezer fős városban hogy nincsen digi vagy upc, csak telekom.
Találkoztam ezzel a Flip-el, az volna a legjobb, 4-5 ezer3rt ad netet meg tv-t. Jó, nem 1 gigásat, azt hiszem hogy 100 vagy 200 megásat, de nekem az is elég. (Az 1 gigásat csak példának hoztam fel, összehasonlítás képpen)
Ennyire szemét lenne a Telekom, hogy kihasználja, hogy nincsen konkurencia, és akkor az egekbe áraz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!