Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Merjek drága telefont venni?

Merjek drága telefont venni?

Figyelt kérdés

Többször is volt olyan, hogy mondjuk a wc-ben hagytam a telefonom, vagy kiesett a zsebemből, de utána mindig meglett, mert sosem volt nagyon drága telefonom. A telefontok már olyan rajta, hogy szinte lehetetlen abban összetörni. Ha iphonet vennék, az még vízálló is lenne. Van egy drága tabletem, és arra vigyázok, sokkal jobban, mint másra. A telefonomat is régen sűrűn elhagytam, mostanában már nem annyira.

Félek, hogy ha 300 000Ft-os telefonom lenne, azt is elhagynám, és nem lenne meg.

Vannak erre trükkök, hogy biztos ne hagyjam ott sehol?

2023. ápr. 16. 10:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
Te mit akarsz 14-15 évesen iPhone 14-gyel járkalni majd a kozepsuliba ellopják mint a huzat
2023. ápr. 16. 11:01
 12/24 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked hogy becsüld meg amit kapsz, nem lesz mindig iPhone 14 szintű telefonod meg ahogy írtad csomoszor el is hagytad az olcsóbb telefonodat is
2023. ápr. 16. 11:03
 13/24 anonim ***** válasza:

"Azt szeretném amúgy inkább megtudni, hogy vannak-e technikák arra, hogy ne hagyjam el."

Rákötöd a kezedre. :)

Nincs semmilyen technika, ráadásul a telefonkereső megoldásokkal sem mész semmire, ha valamilyen "jóakaró" megtalálja a telefonodat és lepasszolja pénzért. Vagy ha leejted valahonnan és széttörik.

""meg tudjuk venni" ugye nem apuci veszi meg"

Ballagásra kapja, de nem tudom mi kivetni való van ebben. Ha lenne gyerekem akkor én is megvenném neki ennyi idősen, ha szeretné (és akkor is megengedhetném magamnak).

2023. ápr. 16. 11:03
 14/24 anonim ***** válasza:
Elkényeztetés level 1000
2023. ápr. 16. 11:05
 15/24 anonim válasza:
Láncos tok?
2023. ápr. 16. 11:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Semmivel sem leszel előrébb, ha drága telefont veszel.
2023. ápr. 16. 11:30
 17/24 anonim ***** válasza:

egy nyakba akasztós tok megoldja a problémát ...

vegyél nyugodtan...

2023. ápr. 16. 11:57
 18/24 A kérdező kommentje:
Középsulis ballagásra...
2023. ápr. 16. 12:50
 19/24 A kérdező kommentje:

14

Azért mert a te szüleid nem tehetik meg, ne irigykedj légyszíves. Sajnálom, te abba a családba születtél, én meg ebből a szempontból szerencsés vagyok. Elmúltam 18 éves, eddig nekem sem volt sosem drága telefon véve. És épp azon gondolkozom, hogy szeretném-e egyáltalán, mert nem vagyok benne biztos, hogy tudnék rá vigyázni.

Valaki autotót vagy lakást kap középsulis ballagásra, valaki egy új ruhát, vagy egy olcsóbb telefont. Sajnálom, hogy ti nem tehetitek ezt meg, de én nem ártottam neked. Lehet nem értékelem annyira a dolgokat, mert nem hónapról hónapra eltünk, és meg volt minden, amire szükségünk volt, de 368ezer nekem is sok, és szeretnék rá vigyázni. Lehet valamennyire el vagyok kényeztetve, de egy jószívű ember vagyok, és nem bántok másokat ok nélkül.

Ha pedig elhagynám, akkor hidd el nem kapnék újat a szülőktől, hanem megveszek magamnak egy olcsóbbat.

2023. ápr. 16. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Még mindig Magyarországon élünk
2023. ápr. 16. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!