Ha a tmobilban veszek telefont, akkor az független már? Vagy még mindig az van, hogy bekapcsolom a drága telefont és a tmobile logó mutatkozik a note 10 felira helyett?
Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 21:32
1/5 A kérdező kommentje:
Mert amikor régen volt telóm tmobilnál ugy e.lékszem, hogy bekapcsoláskor nem csak a telefon márkajelzés és logó mutatkozott be hanem egy csúnya odanemillő fehér háttéren rózsaszínen a tmobile felirat
2019. nov. 22. 21:34
2/5 A kérdező kommentje:
Ami egy kicsit zavaró volt. Nem mint ha sokszor kapcsolgatnám. De most a márka az márka. Ez a prémium érzés ha független es nem pedig teli szórva szolgáltatós dolgokkal.
Oké részletre veszem és havidíjjal de remélem átérzitek miről van szó :D
2019. nov. 22. 21:37
3/5 A kérdező kommentje:
Csak hallottam olyant hogy már független telefont árulnak és nem korlátozott butított valamit
2019. nov. 22. 21:38
4/5 anonim válasza:
Az hogy a telefon szolgáltató függő-e vagy sem, és az hogy szolgáltatós firm van a telefonon vagy sem, az két különböző dolog. Kevered a szezont a fazonnal..
Ha egyiket sem akarod akkor NE szolgáltatótól vásárolj mobilt, hanem független kereskedésben..
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél, nem tudom pontosan mióta, de kormányrendelet szerint független készüléket kell adniuk.
Én most vettem a Telekomnál telefont és Digis kártyával használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!