Működne úgy egy okos Iphone telefon, hogy a némító gombját átszerelik áramtalanítóra?
Az lesz ezzel a gond, hogy a némító gomb egy nyomógomb, a az áramtalanító kikapcsoláshoz meg kapcsoló kell.
De ha nem zavar hogy a gombot mindaddig nyomva kell tartani amíg használni akarod, akkor ok :)
No meg nem tudom láttál-e már ilyen telefont belülről, de egy ilyen átdrótozást aligha lehet barmolás nélkül kulturáltan kivitelezni...
Jah értem. Bocsánat!
Akkor csak a második problémával kell megküzdeni...
Szirty, az iphonenak fizikai kapcsolója van, elvileg tehát lehet ki-be kapcsolni, és úgy is marad. Nyilván le kell fedni valahogy, nehogy véletlenül kapcsolj.
Nyilván ügyes megoldás kell hozzá. Nem nagyon értek hozzá, de kb. fóliás "nyák" meg valami baromi ügyes kéz és szakértelem.
Más kérdés, hogy azt hiszem, ehhez cserélni kell az aksit, és ha majd ismét cserélni kell, akkor nézni fog a szervízes - ha máshoz viszem.
Értem mit akarsz de így is azt gondolom hogy ez nehézségekbe ütközik a fizikai kialakítás tekintetében.
Szerintem ezt normálisan megcsinálni nem lehet illetve reménytelenül nehéz úgy hogy ezzel az a telefon áramköreit ne mókolják csúnyán össze.
Lehet azt gondolni hogy majd a hozzáértők megoldják, csak jelezni akartam hogy egy ilyen beavatkozás buktatókkal és következményekkel is jár.
Én biztos nem akarnám hogy ilyen módosítást csináljanak a telefonomon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!