IPhone Xr 64gb megéri megvenni?
Figyelt kérdés
ma 16:02
1/7 A kérdező kommentje:
4 éves telefon
ma 16:02
2/7 Három gerezd zsíros kenyér válasza:
legyen 7 inkább . jó telefon csak a Sämsung mär 20-14-ben hasonlokat adott ki . Apple az fix 5 év es lemaradásba van ami 2021-ben kezdett csökke nni .
4/7 anonim válasza:
A 14 sem érte meg nekem, nemhogy az xr. El is adtam a feancba
5/7 anonim válasza:
Jelenleg még támogatott típus, kapja a legújabb iOS-t, és még jövőre is támogatott lesz. Ennyi szól mellette.
Az iPhone XR-t 2018 szeptemberban adta ki az Apple, jó lesz az lassan 7 évesnek is. Bár még támogatott, de ettől függetlenül erősen elavult minden szempontból.
Van az a pénz, amit még megér, mert működik, és tulajdonképpen még használható, de pár tízezer forint max. Én most 13 alatt már biztosan nem vennék iPhonet.
6/7 A kérdező kommentje:
40ezerért árulják,
Se2020 64gb van még itt amit ki néztem annak meg gyenge a kamera azt mondják 40ezer az is.
ma 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!