Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes lecserélni a Realme...

Érdemes lecserélni a Realme GT Master Editiont 3 évesen? Pl. a Poco poco 7x pro 5g 512GB-re? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Pont 3 éve vettem, a legnagyobb problémám az, hogy már nagyon gyorsan lemerül. Eredetileg 4300 mAh volt, most már ez app szerint 3000 mAh.

Ez ma nagyon kevés szerintem egy 778G-s chip, 5G, stb. mellé.

Gondolkozom a cseréjén, vagy az akkumulátorcserén.

Mellette szól, hogy még mindig nagyon erősnek számít nekem, hasít rajta minden amit használok (net, fényképek, videók szerkesztése, navigáció, streetview, multitasking, stb.)

Viszont ellene szól az, hogy ha kicserélném, és még esetleg az új akksi tudna is 4300 mAh-t, az sem volna túl combos, a mai appok jobban kihasználják a procit, mint 3 éve, szóval akkor sem lenne gondolom olyan mint újkorában, mellesleg ragasztásos, vagy pára és cseppálló lesz, vagy nem, és mégis egy 3 éves telefonra költenék.

És nincs már rá semmi biztonsági frissítés sem, és megragadt android 13-on.

Xiaomi Poco X7 Pro 5G 512GB 12GB RAM - ez tetszene, most jött ki, támogatott lesz még sokáig, és 6000 mAh akku van benne, ami felüdülést jelentene szerintem.

Egyedül a jack dugó hiányzik, nem tudom, ezeknek milyen az erősítője, ha konverterrel rádugok egy nagyobb jack headphonet, vajon hogy hajtja meg, a realme elég jó ebben viszont.

Illetve fontos a fényképező, RAM, proci is, mivel bár nem játszok, de ezt a jelenlegit is le tudom halasztani akár egy Google Fotókkal ha instára szerkesztenék képeket, videókat, stb. Android auto navigáció közben meg túlmelegszik, főleg ha a hotspot is be van kapcsolva rajta közben. Egy ilyen poco bírná jobban ezt vajon?

ma 18:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!