Ha a szervízből visstaéketett a telefon, de a hiba továbbra is fent ál mi a teendő?
Figyelt kérdés
A új telefonom néha a szöveg beviteli mezőknél, mikor írni kezdek, hangos pattanással kezd írni. (nem a rendes billentyű hang szól)
Ezzel a hibával szervízbe kűldtem.
Visszakaptam, majd rögtön teszteltem, de ugyanúgy a szöveg beviteleknél néha hangosan pattan
Mi a teendő, ha a szervíznem tudtta mejavítani???
2023. ápr. 13. 02:24
1/5 anonim válasza:
Egyeztess a szervizzel elsőként. Mi nem tudjuk hova küldted, mit csináltak vele, és főleg hogy miként lett kommunikálva a dolog.
2/5 anonim válasza:
Főleg, hogy ezzel milyen szerelő tudna kezdeni valamit.
3/5 anonim válasza:
Az inkább szoftveres gond lehet.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Gondolom volt egy szoftver frissítés, ennyi, aztán visszaadták. Vissza kell vinni, bár én ilyenről még nem hallottam.
5/5 anonim válasza:
Vattát dugsz a füledbe ha ez a telefon legnagyobb hibája..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!