Miért nem árulnak már nyílt bootlaederes androidos telefonokat?
Én még emlékszek azokra az időkre amikor lehetett össze vissza telepítgetni a telefonokat.
Mostmár mindent zártan adnak el. Ha fel akarsz rakni egy rom-ot, akkor először ki kell nyitni a bootloadert. Ami nem egyszerű, szinte lehetetlen.
Miért? Ha valaki ilyen telefont vesz, az tudja hogy mit kockáztat...
Régi samsung-okon 20 féle romot kipróbáltam, ha valami hiba volt, simán visszaraktam az alapot.
Ezt ma már nem lehet megcsinálni.
"Ezt ma már nem lehet megcsinálni."
Dehogynem.
"Ha valaki ilyen telefont vesz, az tudja hogy mit kockáztat..."
Az átlag, egységsugarú felhasználó nem tudja. És ha valami baj üt be, akkor megy a felháborodás. Ezért inkább aki telefont adna el, az nem kockáztat.
"Ezt ma már nem lehet megcsinálni."
Meg lehet most is csinálni - az XDA Developers fóruma most is él.
Nem lehet megcsinálni, mert nincs alapból nyitva.
Az xda forum se ad mindenre választ.
A másik meg az, hogy ha megjelenik egy telefon, nem lesz hozzá azonnal "törés"
Nem az volt a kérdés hogy a saomi telefonokat melyik programmal lehet kinyitni. (Aztán vagy működik vagy nem)
Hanem az hogy miért nem árulnak már alapból nyitott telefont?
Nem érted utolsó.
Keress rá a telefonod nevére meg arra hogy "unlock bootloader"
Melyik vírust fogod felrakni a gépedre/telefonodra?
"Nem az volt a kérdés hogy a saomi telefonokat melyik programmal lehet kinyitni. (Aztán vagy működik vagy nem)"
Bszki ember! Direkt vagy idióta? A Xiaomi telefonokhoz GYÁRI SZOFTVER van a bootloader nyitására ami MINDIG MŰKÖDIK, nem vagy igen vagy nem. Letöltöd a gyári oldalról, megnyitod, leírja mit kell csinálni. Annyi hogy kezdeményezni kell a bootloader nyitást és asszem 14 nap után engedélyezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!