Ilyen Android okosórával tulajdonképpen miket lehet csinálni? Nfc fizetés megvalósítható vele?
Androidra eleve nem kellene bízni semmiféle fizetési dolgot.
Egy 3000 forintos órára meg pláne nem. Még csak egy fényképet sem tudtak róla betenni, azt sem tudod mit kapsz. Szerintem valami gagyi gyerekjátékot.
Ez egy szar! Ebben biztos nincs NFC!
3000 forintért mit vársz??????
Ennyi pénzért NFC biztosan nincsen benne!
Elolvastam a kedvedért a leírását és elég érdekesen van megfogalmazva. Mindent is tud, de közben meg semmit. Ez egy olyan cucc ami jelzi ha hívnak, vagy sms jön, vagy valami más értesítés van a telefonon. Ez nem jelenti hogy fel is tudod venni a hívást! Csak annyit, hogy az óra jelzi ha a telefonod csörög. De ennyi. Azt sem jelzi hogy ki hív. Tudsz vele fényképezni, de ez is egy nagyon alap funkció, egy 500 forintos bluetooth távkioldó is tudja. Az oldalon az egy rajz, még fényképet sem mertek róla betenni, mert annyira gagyi szar cucc.
Fizetni biztosan nem lehet vele!
Ha mégis vásárolsz egy ilyent és bármilyen adatot kér, ne adj meg semmit! Értve vagyok!? Semmilyen kártyaadatot, jelszót ebbe a vacakba, vagy valami applikációjába ne adj meg! Ne jelentkezz be facebookkal, googlellel, semmivel!
Meg azzal se amin csak pár 1000 Ft van?
Tudnak a pénz levételén kívül más visszaélést is csinálni?
Ja és az van az 500 Ft os bluetooth os kameráról tudsz valami linket adni mert azért az jobban érdekelne ezek után
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!