Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyen Android okosórával...

Képernyőkép kérdése:

Ilyen Android okosórával tulajdonképpen miket lehet csinálni? Nfc fizetés megvalósítható vele?

Figyelt kérdés
[link]
2023. márc. 31. 03:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez maximum papír nehezéknek jó. Ha akarsz fizetni okosórával, akkor valami komolyabb kell, pl Galaxy Watch5. Azzal lehet
2023. márc. 31. 21:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Igazából az érdekel hogy mire képes ez az olcsó. Mert az egy 80 ezret nem ér meg nekem azt hogy ne a kezemben lévő mobil tartsam oda hanem egy karomon lévő órát.

Ez a kérdés hogy mire képes ez a 80 000 es óra még illetve ha olyan funkciói vannak akár többet is fizetek érte ha kell.

Például most hallottam olyan hogy van olyan óra már ami folyamatosan méri a vércukrot, amit az óra alatt levő izzadságból állapít meg. Persze kétségeim vannak hogy ez mennyire pontos.

Például egy okosórával lenne ez kombinálva amit tényleg rajzol róla egy diagrammot elküldi wifin a mobilnak hogy normálisan látható legyen ilyesmi érdekelne.

Természetesen nem csak vércukorral hanem minden emberi paraméterrel Az is érdekelne hogy még mit tudnak ezek mik a lehetőségek manapság?

2023. ápr. 1. 08:20
 13/15 anonim ***** válasza:

"Igazából az érdekel hogy mire képes ez az olcsó."

Annyit tud, mint amennyibe kerül. Semmit! Nem jó semmire. Egy okosóra 30K-tól indul. Ha meg vércukrot meg vérnyomást meg stb. akkor Galaxy vagy Appe watch. Azok úgy 100K körül vannak.

2023. ápr. 1. 08:30
 14/15 A kérdező kommentje:

[link]

És akkor ez a vércukormérő óra akkor ennek a 3000 Ft os nak felel meg ezen a szinten és szintén semmire se jó 30000 Ft ért?

2023. ápr. 1. 08:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy olyan kéne ami az inzulinszintet is méri De attól tartok hogy azt még nem találták fel...
2023. ápr. 1. 08:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!