Mit tud egy Apple iPhone 14/14 Pro? Eddig két évente vettem új, középkategóriás telefont. Ha vennék egy iPhonet, akkor 4-5 évre venném. Mit gondoltok? Bírja addig a modern hardver? Vagy elfogy addigra?
Figyelt kérdés
2023. márc. 14. 06:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem a 13 jobban megéri, de szerintem 4-5-et bír
2/4 Morzsi007 válasza:
Tovább is bírja, de 5 évesen már nem lesz olyan fürge, mint új korában az új szoftvereknek köszönhetően, de bőven használható még és az aksit is kell benne cserélni egyszer mindenképp ennyi idő alatt. Ezeket 15 év iphone tapasztalatból írtam. Párom 8-ast használ, ami most lesz majd 6 éves platform, fiam néha 1. gen. SE-t, ami általános dolgokra még elég, de itt már kevés a hardver ez ugye 7 éves lesz idén. Ezekből kiindulva is 4-5 évet bőven és probléma nélkül lehet nyúzni őket. Vagyis bírja addig a hardver.
3/4 anonim válasza:
Én vettem egy 14 prot, de igazából megbántam. Előtte egy 11-em volt 3 évig, semmivel nem érzem többnek a mindennapi használat során a 14-et. Jó, kivéve a kijelzőt, mert a 11-ben az nagyon rossz volt, most meg nagyon jó. De 500e ft-ért számomra nem érte meg.
4/4 Morzsi007 válasza:
Igen, mert a mindenapi használatra elegendő a 11 is. Hogy jobb a kamera a 14-ben, bizonyos szituációkban jelentkezik, ha van elég fény és csak a telefon kijelzőjén nézegeted, nem lesz óriási különbség. Ha komoly számítás igényes dolgokat futtatnál, videovágás, render, stb ott kijönne a különbség rendesen. De ezt kevés ember csinálja mobilon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!