200 ezer Ft körül melyik a legjobb telefon?
Nagyjából olyan 200-220 e. Ft körül néznék telefont. Idáig a Samsung Galaxy S22-t néztem ki. Előtte a Xiaomi 12T Pro-t,de állítólag túlárazott erősen.
Vajon 200-220 ezer Ft környékén melyik a legjobb választás okostelefonok terén?
Szóval ennyiért nem éri meg semmit venni. 😁
Akkor elmondom, hogy egyiket sem éri megvenni, mivel csak bukta van mindegyiken, valamelyiken kevesebb, másokon több. Lehet iphone vagy android.
Az a belinkelt memóriás kép azért érdekes, Aida64 szerint. Nyilván minden memóriát el lehet fogyasztani, kérdés, hogy a képen szereplő iphone-on mi minden futott, amit nem tudunk, de ez nem is lényeg, az erőforrásokat máshogy kezeli az iOS. mint az android, ezért is van bennük több RAM és nagyobb aksi.
11:
Csak az Aida64 futott. Tény, hogy nagyon jól kezeli a memóriát, de nem értem, hogy a beállításokban miért ír több szabad tárhelyet(19Gb), mint amennyi a valós? És ha betelik az a 4 és fél giga hely, akkor a 19Gb leugrik 0-ra? Ezt nagyon nem értem.
11
Pontosan. 200 ezer forintért Androidos telefont nem érdemes venni. Ez pont az az árkategória, ahol a jobb kijelzőn meg a jobb akksin kívül mást nem kapsz, de cserébe 2 év múlva dobhatod a kukába, pont úgy mint a 100 ezer forintos telefont, csak éppenséggel fele annyiba kerül.
Most gyorsan letöltöttem az Aida64-et. Hogy mennyire írhat valós adatokat. Iphone 12 Mini
112 MB szabad memória
Megnyitottam 7 alkalmazást, maradt a 112 MB felhasználható RAM
Máshogy kell értelmezni, mint pl egy pc-n vagy egyszerűen nem valós adat.
Na, már megint az iphone vs android kérdés, pedig a kérdező egyáltalán nem tért ki, hogy ő iphone-t akar...
Végül mire esett a választás?
Őszintén amúgy leginkább a használt Samsungokat ajánlanám, mondjuk S21 Ultrát.
Újonnan tényleg nem nagyon érdemes, valami kompromisszum mindig lesz. (Főleg a kamerákban)
S21 Ultrát megkapod kb 150 ezer forintért, plusz még bőven vehetsz valami minőségi fóliát meg tokot. És persze ennyiért a nem annyira széthasznált, garis darabok vannak. Sajnos olyan szinten fejlődik minden, hogy nem igazán vennék mondjuk 200 felett telefont. Kb 2 nagyon max 3 évre lehet tervezni, utána olyan sokkal fejlettebb lesz minden, hogy neked is muszáj váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!