Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 200 ezer Ft körül melyik a...

200 ezer Ft körül melyik a legjobb telefon?

Figyelt kérdés

Nagyjából olyan 200-220 e. Ft körül néznék telefont. Idáig a Samsung Galaxy S22-t néztem ki. Előtte a Xiaomi 12T Pro-t,de állítólag túlárazott erősen.

Vajon 200-220 ezer Ft környékén melyik a legjobb választás okostelefonok terén?

2023. márc. 9. 20:00
1 2
 11/17 Morzsi007 ***** válasza:
69%

Szóval ennyiért nem éri meg semmit venni. 😁

Akkor elmondom, hogy egyiket sem éri megvenni, mivel csak bukta van mindegyiken, valamelyiken kevesebb, másokon több. Lehet iphone vagy android.

Az a belinkelt memóriás kép azért érdekes, Aida64 szerint. Nyilván minden memóriát el lehet fogyasztani, kérdés, hogy a képen szereplő iphone-on mi minden futott, amit nem tudunk, de ez nem is lényeg, az erőforrásokat máshogy kezeli az iOS. mint az android, ezért is van bennük több RAM és nagyobb aksi.

2023. márc. 10. 11:10
 12/17 anonim ***** válasza:

11:

Csak az Aida64 futott. Tény, hogy nagyon jól kezeli a memóriát, de nem értem, hogy a beállításokban miért ír több szabad tárhelyet(19Gb), mint amennyi a valós? És ha betelik az a 4 és fél giga hely, akkor a 19Gb leugrik 0-ra? Ezt nagyon nem értem.

2023. márc. 10. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

11

Pontosan. 200 ezer forintért Androidos telefont nem érdemes venni. Ez pont az az árkategória, ahol a jobb kijelzőn meg a jobb akksin kívül mást nem kapsz, de cserébe 2 év múlva dobhatod a kukába, pont úgy mint a 100 ezer forintos telefont, csak éppenséggel fele annyiba kerül.

2023. márc. 10. 11:17
 14/17 Morzsi007 ***** válasza:
53%

Most gyorsan letöltöttem az Aida64-et. Hogy mennyire írhat valós adatokat. Iphone 12 Mini

112 MB szabad memória

Megnyitottam 7 alkalmazást, maradt a 112 MB felhasználható RAM

Máshogy kell értelmezni, mint pl egy pc-n vagy egyszerűen nem valós adat.

2023. márc. 10. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Samsungot biztos ne! Én 8 hónapja vettem a52s-t de ezek után soha többé ezt a márkát! Akksi már döglődik, és nem szabadul fel a tárhely több ezer kép törlése után sem.
2023. márc. 10. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
És nem pocskondiázni akartam a márkát, csak leírtam a tapasztalatom. Régebben a samsung jó telefonokat csinált, ezt aláírom, de ez most nagy visszalépés.
2023. márc. 10. 13:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Na, már megint az iphone vs android kérdés, pedig a kérdező egyáltalán nem tért ki, hogy ő iphone-t akar...

Végül mire esett a választás?

Őszintén amúgy leginkább a használt Samsungokat ajánlanám, mondjuk S21 Ultrát.

Újonnan tényleg nem nagyon érdemes, valami kompromisszum mindig lesz. (Főleg a kamerákban)

S21 Ultrát megkapod kb 150 ezer forintért, plusz még bőven vehetsz valami minőségi fóliát meg tokot. És persze ennyiért a nem annyira széthasznált, garis darabok vannak. Sajnos olyan szinten fejlődik minden, hogy nem igazán vennék mondjuk 200 felett telefont. Kb 2 nagyon max 3 évre lehet tervezni, utána olyan sokkal fejlettebb lesz minden, hogy neked is muszáj váltani.

2023. dec. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!