Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 200 ezer Ft körül melyik a...

200 ezer Ft körül melyik a legjobb telefon?

Figyelt kérdés

Nagyjából olyan 200-220 e. Ft körül néznék telefont. Idáig a Samsung Galaxy S22-t néztem ki. Előtte a Xiaomi 12T Pro-t,de állítólag túlárazott erősen.

Vajon 200-220 ezer Ft környékén melyik a legjobb választás okostelefonok terén?

2023. márc. 9. 20:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Én mindenképp Samsungot vennék, ennyi pénzért régebbi csúcsmodellt. Az S22-szériát pont nem ajánlom, mert egy az, hogy nem fér bele a keretbe, 2, fórumokon szidják mint a bokrot. Az S20-S21 szériát viszont merem ajánlani, ennyiért már plust vagy ultrát is kapsz belőle, és sokáig lesz egy jó telefonod. Én a 3,5 éves Note10-emről most váltottam S23 ultrára, azt is csak azért, mert sajnos betörtem a kijelzőt, és ez nem csak esztétikai problémát okozott.
2023. márc. 9. 20:23
 2/17 anonim ***** válasza:
35%

Én meg ezért az árkategóriáért pont nem vennék telefont, androidot meg pláne nem.

Vagy veszek max 100 ezerért mondjuk egy Samsungot és akkor az jó esetben 2 évet kibír (de már a vége felé nyögvenyelősen-akadósan muzsikál csak), vagy akkor hozzádobok még 100 ezret és veszek egy iPhone-t, de akkor az biztosan 5-6 évig el fog menni ugyanolyan minőségben és gyorsaságban, mint ahogy először kivettem a dobozából.

Ez a 200-220 ezer pont az az árkategória, ami mondjuk középkategória és mondjuk 1 fokkal szebb- jobb a kijelző, akksi meg fényképező, de 2-3 év alatt kap kereken 2 darab frissítést, aztán a 2. évére lesz egy telefonod, ami olyan érzést kelt majd 2025-re, mintha egy 10 éves telefonod lenne.

2023. márc. 9. 21:02
 3/17 anonim ***** válasza:
27%
#2 Megértem, hogy iphone-b*zi vagy, csak legalább másokat ne győzködj az átgondolatlan hülyeségeiddel.
2023. márc. 9. 21:16
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

3

Nem vagyok iPhone b.zi, te vagy egy megkeseredett ember, akinek fájnak az érvek :)

Leírtam tisztán és érthetően a valóságot, amit te nem tudsz megemészteni, ez sajnos a te problémád marad. Nem baj, egyszer majd te is felnősz, addig meg jó leszel ilyennek is :)

2023. márc. 9. 21:38
 5/17 anonim ***** válasza:
59%

Az iPhone tényleg jó telefon, de ha a kérdező Androidosban gondolkozik, akkor nem kell neki iPhone-t ajánlani.

200k körül ott a Nothing Phone 1, ha tetszik a designja, Honor, Huawei, Google, OnePlus, Realme, Sony telefonok nagyon jók, ebben az árkategóriában egyikkel sem fogsz mellé :)

2023. márc. 9. 21:43
 6/17 anonim ***** válasza:
12%
Te is jó leszel birkának. Sorold fel, hogy az iPhone csúcsmodellek miben nyújtanak többet a Samsung csúcsmodelleknél, minden tekintetben. Hajrá!
2023. márc. 9. 21:46
 7/17 anonim ***** válasza:
38%

5

Te is, meg a 3-as válaszoló is elmehetne egy ilyen 7.-8. osztályosoknak szóló szövegértési kurzusra, mert körülbelül általános iskolai szint annak megértése amit írtam, de mégsem sikerült egyikőtöknek sem.

NEM ajánlottam neki iPhone-t, én azt írtam le, hogy ebben az árkategóriában a legrosszabb telefont venni. Azt is leírtam, hogy VÉLEMÉNYEM szerint, 100 ezer forinttal olcsóbban 100x jobban jár egy ANDROIDOS telefonnal, mint egy 200 ezer forintos Androiddal, vagy pedig dobjon hozzá 100 ezer forintot és akkor vegyen egy iPhone-t ami biztosan problémamentes lesz 6 évig, állandó frissítésekkel.

Ha nektek ennyit sikerült megérteni és felfogni az általam írt szövegből, akkor az általános műveltséggel eléggé probléma van nálatok. Bízom benne, ezzel a válaszommal sikerült megérteni, amit írtam.

De ha nem, szólj nyugodtan te is, meg a 3-as válaszoló is, szívesen leírom harmadjára is, hátha úgy sikerül ez az egyébként nagyon egyszerű, pár mondatos szöveg értelmezése.

2023. márc. 9. 21:52
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Na jó, én csak szegény kérdezőt sajnálom. Olyan értelmes és lényegretörő választ kapott tőletek a kérdésére, igaz?
2023. márc. 9. 22:29
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

7-es. Neked se sikerült annyira értelmezni amit írtam. Nekem semmi bajom sincs az iPhone-nal, sőt, én is azt használok. Nagyon jó telefon, nem szaggat, minden tekintetben a felső kategóriát képviseli. Viszont ha a kérdező Androidban gondolkozik, akkor nem fogom leírni az iPhone-t, mert valószínű, nem érdekli, másképp ő is említette volna. És ebben az árkategóriában rengeteg jó telefon van, de Samsungot és Xiaomit én nem vennék.

Lehet, hogy az Android zabálja a hardvert, de ugyanúgy az iOS is használja pl a ramot rendesen. ( [link] )

Szóval részemről vita lezárva!

2023. márc. 9. 23:09
 10/17 anonim ***** válasza:
19%

9

Még mindig nem sikerült értelmezned...

Ti vagytok az iPhone b.zik, mert ti rugóztok rajta. Én árkategóriákról írtam. 200 ezerért is van iPhone (pl. az SE), mégsem írtam neki azt, hogy ennyi pénzből vegyen iPhone SE-t, mert szimplán nem éri meg. Mint ahogyan EBBEN az árkategóriában más Androidos sem éri meg. 100 ezerrel olcsóbban már viszont sokkal jobban jár.

Nem is értem, ennyire nehéz megérteni egy alapvető összetett mondatot?

2023. márc. 10. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!