Legjobb telefon 130k forint körül?
Figyelt kérdés
Milyen telefont ajánlanátok 100k-150k forint körül? Igazából a Xiaomi Mi 9-et nézegettem, de picit nagy nekem. Tudnátok ajánlani jó ár-érték arányú telefonokat, amelyek kisebbek? Köszönöm szépen.2019. aug. 15. 17:42
1/6 anonim válasza:
Ha megtudsz becsülni egy telefont nagyon és olcsó akkor elég nagy az ár-érték aránya. Ezzel csak annyit, hogy mindenkinek más az "érték" ha nekem tripla kamera kell 300giga rammal akkor nem fog számítani a kijelző. Ezen tovább pedig ha neked telefonálásra kell egy telefon egy régebbi modell is megteszi, ha de mindenféleképpen mutogatni akkarod akkor szokj hozzá az újabb keparányhoz és nagyobb kijelzőhöz.
3/6 anonim válasza:
Ha Xiaomit nézegetted, akkor ott a kistestvére a Xiaomi Mi 9SE.
4/6 anonim válasza:
Igen, ezek vannak, ha ksebbre vágysz, Samsung Galaxy S10e vagy Xiaomi Mi 9 SE !
5/6 anonim válasza:
Sztem az Elephone U vagy U2 tökéletes mindenre. 60-70e Ft
6/6 anonim válasza:
Elefánt ....
Ilyen no name vackokat nehogy vegyél kérdező
Amúgy 130 ér ott a one plus 6t,7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!