120 ezer körül a legjobb Androidos okostelefon?
Figyelt kérdés
Vásárlás előtt állok, és ebben az árkategóriában szerintetek melyik a jelenleg elérhető, legjobb Androidos telefon, és miért?2019. jún. 27. 21:40
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Szerintem az egyik jelölt mindenképp a Samsung Galaxy A70. 128 GB szabad terület, 6 GB RAM, 4500 mAh. Ami a negatívuma esetleg, hogy a kamerája elvileg nem a legjobb, viszont szerintem egy átlagos használónak tökéletes. Illetve a kijelző mérete 6.7", most döntsd el, hogy neked ez hátrány vagy előny. :)
Illetve még talán a Xiaomi Mi 9 SE-t mondanám. Igazából az A70-hez elég hasonló, csupán ennek az akkumulátora kisebb, illetve a kijelzője. Illetve jobb a kamerája.
Szóval attól is függ, hogy még is mire használnád.
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
f2 ? Nem kevered az F1-el? A pocophone-t. Az f2-t nem találom sehol :S
2019. jún. 28. 07:39
7/9 anonim válasza:
A linket csak tán eltudod olvasni? Az emagon az f1 van.
8/9 anonim válasza:
Samsung galaxy note 8
Pocophone f1
Samsung galaxy A70
Huawei mate 10 pro
Xiaomi mi 9se
9/9 anonim válasza:
Samsung Galaxy A70 szerintem összességében a legjobb telefon ennyiért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!