Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesznek az emberek...

Miért vesznek az emberek drága telefonokat?

Figyelt kérdés

2023. márc. 7. 18:03
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
87%

Ugy hallom sokan mondják, hogy ne vegyél drága telefont mert nem éri meg, de azt nem nézik hogy 6 évig fogom használni, ők meg 2-3 évenként vesznek egy kozepkategoriás telefont, szoval igy szerintem a drágább jobban megéri.

Egyik ismerősom tavaly vett egy középkategoriás samsungot, de mar mondja, hogy akar venni egy ujat. En inkabb ugy vagyok vele, hogy egyszer megveszem a legjobbat és 6+ évig telefon vételen nem gondolkodom, de ez csak en vagyok, ha nem szeretném ugyan azt használni sok ideig, akkor én sem vennem meg a legjobbat.

2023. ápr. 5. 16:19
 32/41 anonim ***** válasza:
84%

#31, ezt inkább ne! Tisztelet a kivételnek, de például az iPhone-osok itt sokszor “prédikálják”, hogy vegyél iPhone-t, mert az 5-6 évig is jó lesz, miközben Ők maguk évente-kétévente cserélik, csak mert kijött az újabb!

Nekem eddig 2 okostelefonom volt, mindkettő Androidos, és mindkettő középkategóriás a maga idejében, az első 4 és fél évig jó volt, a második is tutira tovább húzta volna, ha nem töröm be sikeresen a kijelzőjét, és most is középkategóriásat készülök venni, amiben 2 év alatt még mindig a legjobb hardver van a középkategóriában, az újabb kiadások inkább visszalépések lettek!

2023. ápr. 6. 00:29
 33/41 anonim ***** válasza:

32

Persze nem mindenki csereli le 2 ev utan, a korulottem levo emberekrol beszeltem

2023. ápr. 6. 01:07
 34/41 anonim ***** válasza:

#32.iPhone azért kivételt képez.

Mert piszok jól tartja az árát és minimális ráfizetéssel mindig meg lehet venni a legújabbat.

Szóval ha valaki képes vigyázni rá, kb. egyszer kell többet rászánni, utána max. 100 ezret 2 évente és mindig csúcskategóriás, naprakész telefonja marad.

2023. ápr. 6. 01:10
 35/41 anonim ***** válasza:

Akiket én ismerek is

2 évente vesznek új telót, mindenki maga dönti el milyet akar venni, az ő pénze, az sem érdekel ha 1 évig arra gyűjt.

2023. ápr. 6. 01:11
 36/41 anonim ***** válasza:

34

Szerintem 2 év után még nem kell akkumulátort cserélni

2023. ápr. 6. 03:17
 37/41 anonim ***** válasza:
91%
#13 vagyok olvastam a "vitát". Nem értek egyet azzal, aki azt mondta, hogy egy 100 ezres telefon lehet olyan jó, mint a drága. Nekem, mint írtam egy Huawei P30Pro van. Egy hónapja leejtettem, eltört a hátlapja. Biztosítás van rajta bevittem a szolgáltatóhoz leadtam javításra. Kaptam cserébe amúgy javítják egy Huawei P30 light-ot. Nah azt a szenvedést. Lassú, akad, alig tölt be. Már értettem, hogy a lányom miért panaszkodott rá folyton. Ez a különbség a felső, és az alsó-középkategoriás készülék között. Alig vártam visszakapjam a saját telóm. Mindenféle szempontból van különbség. Szoftveresen, stb.
2023. ápr. 6. 07:04
 38/41 anonim ***** válasza:
38%
#37vagyok *amíg javítják
2023. ápr. 6. 09:00
 39/41 anonim ***** válasza:

Kicsit off, és bocsi érte de én ezt sosem tudtam csak mindig olvasom hogy alsó, közép és felsó kategótiás telefon. Ezeket hogyan sorolják be? Az ára számít? Ha igen akkor mettől meddig melyik? Hány forintig alsó, meddig közép és mettől felső kategóriás egy telefon?

Nekem van egy Xiaomi Redmi 10C 4/128GB. Ez melyik kategóriában szerepel? Az árukeresőn 53-től 95 ezer forintig árulják

2023. ápr. 6. 17:19
 40/41 anonim ***** válasza:

#39.

Ártól függ.

A belépőkategória: kb. 120 ezerig, az első "vérbeli" középkategóriás az A52S 5G. Szóval az összes alatta lévő belépős telefon.(bár vannak azért értékelhetetlenek, amik gyengébb SoC-kal vannak szerelve mint az MTK G80, ill. 3GB RAM-nál kevesebb van(android))

Középkategória: Szerintem olyan 200-250 ezerig még az, a felső és középkategória közti különbség leginkább az erős HW és nagyon jó kamera. Ilyen például az S23, iPhone 14 sima modellek.

Csúcskategória: Flagship, a gyártók legjobb telefonja, határ a csillagos ég. iPhone 14 Pro Max, S23 Ultra stb.

2023. ápr. 6. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!