Faitalok többsége szereti 300-400 ezres telefonokat? Én szeretem drága telefonokat csak nem iPhonet!
„Én szeretem drága telefonokat csak nem iPhonet!”
Hogy te milyen telefont szeretsz az senkit nem érdekel!
A legtöbb ember szereti a drága telefonokat de nem vesz mert nincs rá felesleges pénze és/vagy nincs rá szüksége. Persze ingyen ki ne fogadna el egy félmillás csúcsmobilt? A fiatalok általában jobban szeretik, mivel ők ebbe a tech világba születtek bele. Jobban benne vannak a dologban talában.
"Én szeretem drága telefonokat csak nem iPhonet!"
Miért pont az Applet nem? Szerintem egész jó telefonjaik vannak. Nem tökéletesek, de vannak annál sokkal rosszabb telefonok is ennyi pénzért. Nekem csak annyi bajom van velük, hogy nagyon hülyén néznek ki (szerintem). Amúgy meg jól össze vannak rakva és sokáig vannak támogatva. Ha a Samsung nem létezne és lenne az Appleökön ujjlenyomat olvasó, akkor biztosan Iphonet(lehet hogy Pixelt) vennék, még ha külsőre nem is tetszik.
Önigazoló kérdés.
Az oroszok a vodkát, a magyarok a pálinkát, franciák a bort, a németek a sört szeretik. Kinek van igaza?
6# a "Faitalok"-nak.
milyen ital készül fából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!