Megéri ez a telefon? iPhone 6S kiváló állapotban!
Kettőt találtam az oldalon, ami szerintem a legjobb árban és a legjobb állapotban van:
Mindenképpen iPhone-t szeretnék, de semmiképpen sem drágát, mert én alig használom valamire. Csak Viber, WhatsApp, böngészés, és minimális telefonálás. De régen volt egy iPhone 4-em, amit egyszerűen imádtam az operációs rendszere, könnyen kezelhetősége miatt.
Aztán lett egy Samsungom, ami elromlott.
Lett egy Huawei. Ami szintén elromlott. Mindkettőt utáltam....
Hát bocsi iphone 4em nekem is volt sőt a mai napig működőképes, de az nem a könnyen kezelhetőségéről volt híres, megnyugtatlak effelől. Kb olyan hitvány menüje és konstrukciója volt, mint a régi sony Ericsonoknak. Azok voltak ilyen mindentől hülyébb módon kezelhetőek.
A kérdésedre válaszolva, talán az iphone 13-14 van piacon, te meg 6-ban gondolkodsz. Abszolút nem ér meg semmilyen árat, ha már ennyire iphone fan vagy. Nálunk a 7eseket selejtezik a melóban 18 ezerért, de még azt se venném meg.
Arra, amit írsz, igazából bármelyik Lite telefon megteszi,
WhatsApp, Viber, böngészés, telefonálás, ezeket bármelyik alap telefon tudja.
Arra, azaz csakis és kizárólag önmagában ezek miatt nem kell, nincs szükség drága telefonra.
A Pro illetve felsőkategóriás - pl. iPhone - telefonok hatalmas előnye a Lite telefonokkal a hatalmas tárhelyből, jobb minőségű hardverből, illetve kamerából adódik - (utóbbin van egy halom szenzor, ami nagy, vagy épp óriási "tudást" ad a telefonnak amivel pl. lehet makrofotót készíteni stb. stb.), meg a sokkal jobb hardverből.
Ha neked a jobb kamerára és a nagyobb memóriára, nagyobb tárhelyre nincs szükséged (ezt meg lehet oldani DSLR fényképezőgéppel, de ha kicsit lejjebb adod az igényszintedet, amatőr fotósként egy MILC gép is megteheti, a tárolást is meg lehet oldani gépen, de akár mobilwinchesteren, vagy épp pendrive-on is), akkor felesleges az iPhone.
Végső soron persze aztán azt veszel, amit akarsz (vagy amire pénzed van..., vagy amire odaadja az az illető a pénzét, akitől a telefont kapod) ...
Milyen hátrányom származik abból, hogy nincs rá támogatás?
Én semmilyen spéci applikációt nem használok. Amit használok az a Viber, WhatsApp, DM kuponbeváltós Payback, Lidl néha, és leginkább Spotify.
Ha nincs rá támogatás, akkor ezeket nem fogom tudni használni?
Szerintem a mostani telefonomon sincsen már támogatás (egy 2019-es Huawei Y5) és mennek ezek az applikációk.
Nem vagyok Apple fan, csupán tetszik a szoftver designja. Szerintem sokkal barátságosabb, jobb ránézni, jobb rajta böngészni, vagy egyáltalán bármit mint egy Androidon.
Minden sokkal jobban néz ki rajta, és több funkciós. A 4-es iphone-on is több funkció volt, sokkal jobban ki tudtam használni mint ezt az Y5-t.
Illetve méretben kicsi. Minél kisebb, minél kisebb helyen elfér a táskámban, annál jobb nekem. Az új iPhonok brutális méretűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!