Iphone 6s hiba mitől lehet?
Az iphoneom egyszer csak megadta magát, elment a kijelzőn a kép. Viszont amikor hívtak csörgött, de nem tudtam felvenni. Majd pár órával később csontig lemerült.
Akku baj lenne? Bevittem szervizbe, csináltak vele valamit, most megint működik. De töltésre sem reagált, be se tudtam kapcsolni.... Elvileg lesz egy akku cseréje, de érthetetlen számomra mitől lehetett. Most jelenleg működik. Amikor elment a kép fel volt töltve normálisan.
Esetleg tud valaki valami tippet hogy mi lehet a gond?
kicsit régi?
Igaz akkor még nem úgy gyártották őket hogy 2-3 évet bírjanak és nekem is van iphone 4esem meg 2014es xiaomim ami még működik, de azért ezek a dolgok egyszer tönkremennek mint minden más )))):
Nem mai darab már
Sajnos előbb utóbb várható
Szerintem az akku csere sem éri meg már, inkább egy újabb iphone!
Majdnem annyi egy aksi csere mint maga a telo..
Ha kijelző baj lenne akkor nem mutatná a töltés jelet. Most működik.
Nem veszek újat, nekem ez megfelel. Nem gondolom hogy egy akkumulátor annyiba kerülne mint egy komplett telefon.
Csak érdekel más is járt e így, hozzáértők véleményére lennék kíváncsi első sorban. Tudom hgoy nem mostani, de nem is olyan régi hogy vállalhatatlan legyen.
Ha most működik, felveszi a töltést, stb., akkor megcsinálták. Miért nem a szervízt kérdezted meg, hogy mi volt a baja?
Lehet, hogy valami zárlat volt benne. Kevés áramot kapott a kijelző, stb.
Hát igen. Van ilyen.
Szétszeded, megtisztítod, összerakod, működik.
Pl. valami kosz, nevesség bejutott valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!