LuckeY-ista kérdése:
Van egy iphone 6s em es haverom el vette annyiszor probalta feloldani hogy azt irja az iphone letiltva hogy tudok ki lepni hogy be irjam a jelszot mert en persze tudom a jelszot mert a sajatom tehat csak az a panel jojjon ki ahova be irom?
Figyelt kérdés
Igen a telefon sajat nem lopott megvan minden pappir csak a munka miatt nincs idom el menni uzeltbe mert kesln zar hetvegen nincsenek nyitva2023. jan. 7. 16:36
1/9 anonim válasza:
Írja hogy hány perc múlva próbáld nem?
2/9 A kérdező kommentje:
Annyit ir hogy iphone letilva kapcsolodas az ituneshez de nincs gepem
2023. jan. 7. 16:42
3/9 A kérdező kommentje:
Van egy egy samsung a02s ahhoz nem tudom van e olyan alkalmazas amivel meg tudnam oldani de elég lenne a jelszo be iro panel mert tudom a jelszot
2023. jan. 7. 16:44
5/9 anonim válasza:
5 rossz kód után 1 percre tilt
6 rossz kód után 5 percre tilt
10 rossz kód után végleg tilt és csak géppel lehet feloldani.
Köszönd meg a haverodnak.
6/9 A kérdező kommentje:
Semmilyen mód nincs gep nélküli megoldáshoz? A haveromnak megkoszontem de kicsit ittas 🤣🤣
2023. jan. 7. 17:12
8/9 A kérdező kommentje:
Még 3szor seggarc
2023. jan. 7. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!