Milyen telefont érdemes most venni jó ár/érték arányban?
Idén lassan esedékes lesz új telefont néznem. Régebben Huawei párti voltam, de az most Trump miatt már kiesett. A mostani felhozatalt nem ismerem. Milyen telefont tudtok ajánlani az alábbi szempontok alapján?
- Csak Android érdekel, iPhone nem kell
- Nem akarok rá custom ROM-ot tenni, sem rootolni
- Google szolgáltatás legyen rajta
- 128 GB tárhely
- NFC muszáj
- Ujjlenyomatolvasó lehetőleg ne a kijelzőbe épített legyen
- Akku normális használattal bírja 2 napig (mostani 3500mAh akku nekem bírja)
- Nem érdekel a kamera, a leggagyibb is elég
- Nem fogok szókeresőnél bonyolultabb játékokat tolni rajta, sem videót vagy hangot szerkeszteni
- 100 ezer, nagyon maxi 120 a keret rá
Van még olyan telefon, amin hátlapi ujjlenyomat olvasó van, vagy már mindnél a kijelző alatt vagy a bekapcsoló gombon van?
Mert utána olvastam a Redmi Note 11-nek és mindenki arra panaszkodik, hogy pontatlan az ujjlenyomat-olvasó. A mostani Huawei-em hátlapija tökéletes és gyors.
Szinte mindegyik mai telefonban a kijelző alatt van az ujjlenyomat olvasó, én nem ragaszkodnék a helyedben ahhoz, hogy ne ott legyen, mert kb. minden lehetséges telefont kilősz.
Több telefonom volt kijelző alatti ujjlenyomat olvasóval, a családban és a baráti körben is kb. mindenkinek ilyen van, senki sem panaszkodik rá. Néha vissza is sírom a FaceId helyett...
"De a kijelzőn mindegy, hogy hova teszed az ujjad? Mert a hátlapinál elég egyértelmű volt, de a kijelző alattinál nem tudom. Nyilván ugye azzal ébreszted fel a telefont."
Nem mindegy, megvan a helye. De egyrészt amikor hozzányúlsz a telefonhoz, megjelenik a kijelzőn az ujjlenyomat helye, másrészt kb. 2 hét használat után rutinból fogod csinálni, rá se fogsz nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!