Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet, hogy nem 5g-t ír...

Hogy lehet, hogy nem 5g-t ír ki, csak 4g-t?

Figyelt kérdés

Hétfőn vettem a telekomnál egy samsung galaxi a53 telefont. 170 ezer forintos teló, de mivel már meglévő ügyfél vagyok náluk, nem kellett fizetni, hanem majd csekken 22 hónapig. Ez a telefon 5g-s, de nekem 4g-t ír ki a jobb felső sarokba. Mi ennek az oka?

Édesanyám mondta, hogy nincs még 5g mindenhol, csak kecés helyen. Igaz ez?

2023. febr. 16. 15:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
44%

3 dolog kell az 5G-hez:

- 5G képes telefon

- 5G díjcsomag - a díjcsomagodban van 5G??

- 5G térerő: Az alábbi térképen nézd meg hogy felétek van-e 5G lefedettség: [link] Attól hogy Debrecen a második legnagyobb város, még nincs minden 5G lefedettség a városban!

Nem kéne ekkora nagy arcal lenni Debrecenről. Sokszor jártam arra, ismerem jól a várost. A Kossuth tér - Piac utca környéke +3 utványi tálvoság kb ami ok. A többi elég nagy pusztulat. Pécshez, Szegedhez, Sopronhoz képest full gáz hely. :D

2023. febr. 16. 17:11
 12/35 anonim ***** válasza:
30%
#11 Csak mondjuk Sopronban sok a sógor, Pécs meg, ne is haragudj, hallottál már pécsi zenét? Ráadásul át kell kelni értük a Dunán. Nem kéne Debrecent szidni csak azért, mert az ország béna felén születtél.
2023. febr. 16. 17:21
 13/35 anonim ***** válasza:
15%
Aki meg #10-et lepontozta, annak gratulálok a minimálisnál is kevesebb földrajzi ismeretéért.
2023. febr. 16. 17:21
 14/35 anonim ***** válasza:
32%
#13: [link] neked gratulálok a hülyeségedhez kb 30 mp volt kikeresni hogy Debrecen Magyarország 2. legnagyobb városa de ugye földrajz meg szakértelem
2023. febr. 16. 17:35
 15/35 anonim ***** válasza:
40%

13 nem mindenki tudhatja hogy Hódmezővásárhely a legnagyobb a Nagyfalu után.

Népességileg viszont Debrecen...

Igen, hallottam már pécsi zenét.

Nem kell átkelni a Dunán, ha dunántúli vagy! :D

2023. febr. 16. 17:35
 16/35 anonim ***** válasza:
73%
Az 5g függ attól hol vagy nálunk még alig érhető el pár helyen és függ attól is milyen a csomagod ezt jó lenne megnézned hogy egyáltalán jár e neked 5g
2023. febr. 16. 17:37
 17/35 anonim ***** válasza:
15%
#14 Lakosság szerint igen. Na de önmagában az a szó, hogy "legnagyobb", ne haragudj, szerintem szinte mindenkinél méretre, kiterjedésre utal. Abban pedig Debrecen a harmadik. Nehéz vele vitatkozni, ugyanis a tények makacs dolgok.
2023. febr. 16. 17:41
 18/35 anonim ***** válasza:
18%
Ugyanis ha népesség szerint mondanánk, akkor van arra is szép magyar szó, második LEGNÉPESEBB város. Csak ugye bonyolult dolog egyértelműen kifejezni magunkat az anyanyelvünkön. :)
2023. febr. 16. 17:42
 19/35 anonim ***** válasza:
45%
Aha azt majdnem az egész szántóföld hát igen hatalmas város xdd amúgy meg a legnagyobb nem egyenlő a területtel főleg hogy ilyet kb senki nem használ a városok méretet is létszámban mérik nem területben ha nem tudnád mr földrajz-nyelvtan szakos nagyokos
2023. febr. 16. 17:56
 20/35 anonim ***** válasza:
68%
Sokat nem vesztesz vele, mert az 5G célja nem a sebesség növelése, hanem az optimális lefedés kialakítása. A régi rendszereknél probléma, hogy nagy területet fednek és sokan csatlakoznak az állomáshoz, ami így hamar túlterhelődik.
2023. febr. 16. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!