Mennyire ajánlatott Huawei telefont venni gms nélkül? Milyen alternatívát javasolnátok?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy P30 Prot használok megjelenés óta, de elképzelhető hogy fél éven belül cserélnék, mert már belassult.
Viszont a teljes eszközkészletem Huawei,
Huawei matebook 14, matepad 11, watch gt2 pro, freebuds pro. Nagyon szeretem az ökoszisztémát és még a tabeltet elhasználom gms nélkül, de telefont nem biztos hogy használnék nélküle. Több kérdésem is volna:
- Mennyire tudja egy másik gyártó (samsung, xiaomi) telefonja megállni a helyét egy ilyen ökoszisztémában?
- Mennyire használható gms nélkül egy huawei telefon? Youtube prémiumot használok, aminek az előnyei a vancedben már nem működnek (klipp, letöltés), nagyon sok mindenen google fiókkal vagyok regisztrálva
2023. jan. 25. 15:39
2/4 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy.
2023. jan. 25. 15:46
3/4 anonim válasza:
Mert mit tud a Huawei "ökoszisztémája". Csupán kiváncsiságból kérdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!