Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei mobilt szeretnék...

Huawei mobilt szeretnék venni, de sokan panaszkodnak, hogy fontos alkalmazások nem mennek rajta, ami google támogatott, van valami alternatíva?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég volt okostelefonom, most végre tudnék venni ebben az árkategóriában, fontos lenne a viszonylag jó fényképező rajta, ezért talán ez a márka a legjobb, amennyit eddig olvastam a mostani okostelefonokról.

Huawei P40 Lite vagy Huawei P Smart van a listámon.

Nekem fontos lenne navigációs alkalmazás, mint a googlemaps, youtube, facebook stb.

Itt vannak leírások, ahol írják a hátrányoknál ezeket. Nincs azóta valami megoldás erre?

[link]

2021. júl. 12. 14:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
Nekem P-30 lite m van. Keress rá. Mindent tud, amit keresel...
2021. júl. 12. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

#1: P30 Lite még megkapta a Google-t, így az tényleg jó (nekem is az van), ellenben újonnan már nem éri meg.

P40-től fölfelé már nincs a Huawei telefonokon Google (hála a drágalátos Trumpnak), anélkül meg semmit nem ér.

Kérdező: vegyél egy Xiaomi Redmi Note 9-et. 65 körül van és jobb, mint a P30 Lite.

2021. júl. 12. 15:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is hallottam már a Xiaomi-ről, de fogalmam sincs milyen telefon. Nekem az egyik legfontosabb az a jó kamera. Tudom, hogy ebben az árkategóriában nehezebb olyat találni, de azt a telefont választanám, ami jobb képeket csinál.
2021. júl. 12. 16:39
 4/13 anonim ***** válasza:
2021. júl. 12. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

GMaps megy, csak nem tudsz bejelentkezni. De szerintem a Waze is megy, azt tudod teljeskörűen használni.

YouTube helyett YouTube Vanced van, amiben nincs reklám és még lezárt képernyő mellett is megy (kvázi egy "ingyenesített" YT Premium).

Ezt még Google támogatással rendelkező telefonokra is jó felrakni.

Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat, Viber megy, nem követeli meg a GMS-t.

Alkalmazásokat, játékokat megtalálod a Huawei AppGallery-ben és külsős alkalmazásboltokban is, mint az Aptoide, APKpure vagy apkmirror.

2021. júl. 12. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként meg bármelyik középkategóriás telefonnak elég a kamerája. Úgyis csak Facere meg Instára megy.
2021. júl. 12. 16:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért így már jobb a helyzet. Most már csak azt kell eldöntenem, hogy melyik telefon lenne megfelelő. Sajnos nincs tapasztalatom okostelefonokkal, egy régebbi Sony Ericssonom ment tönkre, de már alig vártam hogy "kidobjam". Fotózni viszont jól tudok és szeretek, ezért is kérdeztem a kamerát.
2021. júl. 12. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:

"Most már csak azt kell eldöntenem, hogy melyik telefon lenne megfelelő."

Ha gondolod mondd az igényeid, aztán keresünk olyat. Akár Huawei, akár más fronton.

2021. júl. 12. 20:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát jó legyen, köszönöm! Alapvetően nem szeretem a nagy telefonokat (tudom hogy nem gyártanak már kisebb méretűeket amik jók is), mert kicsi a kezem. Viszont ha nincs más, akkor elfogadom. Nem telefonálok sokat, nem pötyögök rajta sokat, arra inkább táblagépet használok, ezért nekem az egyik legfontosabb rajta a fényképező, mert azt viszont használnám sokat, mivel szeretem megörökíteni a pillanatot, különösen ha a fiamat szeretném, vagy akár magamat. :) Amit leginkább használnék rajta az a googlemap-hez hasonló alkalmazás, akkor facebook, yahoo stb.
2021. júl. 12. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:
csak újban gondolkozol?
2021. júl. 12. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!