Huawei mobilt szeretnék venni, de sokan panaszkodnak, hogy fontos alkalmazások nem mennek rajta, ami google támogatott, van valami alternatíva?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég volt okostelefonom, most végre tudnék venni ebben az árkategóriában, fontos lenne a viszonylag jó fényképező rajta, ezért talán ez a márka a legjobb, amennyit eddig olvastam a mostani okostelefonokról.
Huawei P40 Lite vagy Huawei P Smart van a listámon.
Nekem fontos lenne navigációs alkalmazás, mint a googlemaps, youtube, facebook stb.
Itt vannak leírások, ahol írják a hátrányoknál ezeket. Nincs azóta valami megoldás erre?
2021. júl. 12. 14:43
11/13 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen, de így sem bírják évekig.
2021. júl. 13. 11:26
12/13 anonim válasza:
Nekem p40 lite teóm van és imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!