Milyen alternatív videó kamera app-ot ajánlotok Huawei P20 Pro-hoz?
A Google kamera appját ajánlják a legtöbb helyen, de nem tudom, hogy erre a célra megfelelő lenne-e.
Másrészt: Huawei telefont sok mindenért érdemes venni/használni, de a videófelvétel készítése pont nem tartozik ezek közé. :D (Mate 20 Pro tulajként írom, mielőtt valaki nekem ugrik ezért a tényért. Nem is a videós képességei miatt vettem meg a telefont.)
Nem vicc.
Riportot kell készítenem suliba és a saját app-ja elég hülyén vesz fel hangot. Más app pl. Open camera, cinema fv-5-el a magas hangot túl tolja a mélyet meg búgatja. Havernak Samsung telefonján a felvételnél lehet állítani 'audio control Sensitivity'-t. Régi Nokia 1520-as telómnál is lehetett de az alapon nagyon szépen vett fel amíg a Nokia fejlesztette az appot miután atvette a Microsoft és kiadta a saját fejlesztését romlott is a minőség nem is keveset.
Nem szeretnék több tízezrekért venni külső mikrofont ha app-al megoldható lenne.
Cinema-FV5 Pro - Töltsd le az APK-ját valahonnan ingyen.
iFilmic Pro - Még egy profi app, ezt is ingyenes APK-val töltsd le, vagy Aptoide-ról (ha így könnyebb.)
Szerintem akkor a telefon mikrofonnal lesz a probléma :(
Utómunkával tudod még állítani esetleg Audacity-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!