Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen alternatív videó...

Bendzsi24 kérdése:

Milyen alternatív videó kamera app-ot ajánlotok Huawei P20 Pro-hoz?

Figyelt kérdés
Olyan app kellene ahol a videofelvételnél tudom állítani a hangnak az érzékenységét vagy szoftverikus zajszűrést.

2019. márc. 25. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Jo vicc
2019. márc. 25. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:

A Google kamera appját ajánlják a legtöbb helyen, de nem tudom, hogy erre a célra megfelelő lenne-e.

[link]

Másrészt: Huawei telefont sok mindenért érdemes venni/használni, de a videófelvétel készítése pont nem tartozik ezek közé. :D (Mate 20 Pro tulajként írom, mielőtt valaki nekem ugrik ezért a tényért. Nem is a videós képességei miatt vettem meg a telefont.)

2019. márc. 25. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem vicc.

Riportot kell készítenem suliba és a saját app-ja elég hülyén vesz fel hangot. Más app pl. Open camera, cinema fv-5-el a magas hangot túl tolja a mélyet meg búgatja. Havernak Samsung telefonján a felvételnél lehet állítani 'audio control Sensitivity'-t. Régi Nokia 1520-as telómnál is lehetett de az alapon nagyon szépen vett fel amíg a Nokia fejlesztette az appot miután atvette a Microsoft és kiadta a saját fejlesztését romlott is a minőség nem is keveset.

Nem szeretnék több tízezrekért venni külső mikrofont ha app-al megoldható lenne.

2019. márc. 25. 20:05
 4/6 balint129916 ***** válasza:

Cinema-FV5 Pro - Töltsd le az APK-ját valahonnan ingyen.

iFilmic Pro - Még egy profi app, ezt is ingyenes APK-val töltsd le, vagy Aptoide-ról (ha így könnyebb.)

2019. márc. 25. 20:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Mind a 2 le van töltve. Minden appnak ami nem a gyári annak ugyan olyan a hangminősége sajnos.
2019. márc. 25. 21:06
 6/6 balint129916 ***** válasza:

Szerintem akkor a telefon mikrofonnal lesz a probléma :(

Utómunkával tudod még állítani esetleg Audacity-ben.

2019. márc. 26. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!