A Xiaomi telefonok mennyire jók? Mennyire megbízhatóak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 18:20
11/19 anonim válasza:
10es vagyok
Annyit kihagytam hogy minden gyári alkalmazás tele van reklámmal
12/19 anonim válasza:
#10,11 Melyik Xiaomid van? Gondolom nem a legújabb, mert azzal nincsenek ilyen problémák.
13/19 anonim válasza:
Melyik az az élettelen aki mindenkit lepontoz? 😃
15/19 anonim válasza:
#14 Érdekes. Használtan vetted? Buherálva lehetett, mert nekem a Note 11-el semmi gond nincs. Ha újonnan vetted, akkor lehet hogy csak egy újratelepítés kell. A reklámokat pedig le tudod tiltani egy privát dns-el.
16/19 anonim válasza:
xiaomi vanak olcsobb vagy jobb telefonok ilyen áron . 1x probåltunk ki a csalådba egy ilyen telefont soha többet.
18/19 anonim válasza:
Ha épp kifogsz egy olyat ami nem esik szét és nem fagy le állandóan, akkor jó lesz.
Egyébként hektikus
19/19 anonim válasza:
Szerintem jó telefonok, csak az a hangvezérelt írás ikon a billentyűzet jobb szélén baromi idegesítő tud lenni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!