Megbízható telefonok?
Én 2016.december 8-án vettem a Huawei P9 Lite 2016-omat, vagyis majd az idén lesz 2 éves, és nem azt mondom, hogy olyan, mint annó volt, meg persze eljár efelett is az idő, de nekem, alapvető célokra (jó, de nem csúcsminőségű fotózás, teljesen átlagos wifi használat: Viber, Messenger, Facebook, e-mail) + sms, normál telefonhívás hívás bőven jó.
Ha még kihúz 2 évet, akkor meg simán le fogom cserélni egy kb. akkora kaliberű, friss telefonra(friss=amit majd AKKOR adnak ki, vagy nagyon az akkori, majdani közelmúltban adtak ki)
Azért szerintem ég max.1-2 év, és lecserélem.
Csak erősiteni tudom a Huawei-t
A Huawei y300-asom most ment tönkre, de az sem az én hibámból. 2 éve elajándékoztam egy ismerősömnek, aki nemrég megfürdette a mosogatóban. :D Élt probléma mentes 5 évet.
A több mint 2 éves Honor 5c-mnek a mai napig semmi baja nincs.
Bár én az a tipus vagyok, akinek nem kell csúcs telefon és nem érdekel, ha nem a legfrissebb operációs rendszert futtat.
Xiaomi? Olcsónak olcsó. De még egyszer nem kellene nekem.
A Huawei meg a Xiaomi is jó.
5 éves Xiaomi és szintén kb ennyi idős Huawei is van nálunk. A xiaomiról tudom, hogy még mindig működik frissítés is jött hozzá. Akkut már cserélni kellett benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!