Tényleg ennyire megbízható telefonok lennének a Samsung telefonok?
Rokonságban és ismerőseim között sok a Samsung gyártotta készülék, és még 4-5 év után is semmi gond nélkül működnek. Nekem viszont 4 év alatt már a második LG-m megy tönkre. (G2 és G3). Ennyivel jobb az összeszerelés, és maga az anyaghasználat?
Másik kérdés pedig az lenne, hogy összehasonlítás képen egy Samsung Galaxy A5 2017 jobb-e, mint egy Huawei P9 lite 2017től? Vagy ugyanúgy járnék a Huawei-jel, mint az előző telefonjaimmal, hogy hamarabb elromlik, mint ha a Galaxy-t vettem volna?!
Huawei-kel nincs baj. Nekem és kollégáimnak is évek óta van.
Az 5 éves Motorolám is szépen működik céges telefonként.
Ismerőseim közt van akik Samsungot használnak. Általában ők is megvannak elégedve.
Igaz félévesen az egyik S8-nak a kijelzője csak úgy becsikozódott.
Másik válasz:
A Huawei-t ajánlotam volna, de.....
Lehet én is az A5-öt veszem meg. :D Kb ugyanaz az árkategória.
Samsungom elég sokszor volt rendszerhibás és fagyott le ill. kapcsolt ki magától Huaweiem van most csak töredéke ezeknek a problémáknak(eddig max 3x állt le magától, pedig több, mimt egy éves teló)
Samsungomból, viszont ki-be kellett pakolnom állandóan az aksit, mert folyton lefagyott.
Viszont az egyik Samsungomnak ripityára(szilánkosra) tört a kijelzője és még így is viszonylag tűrhetően működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!