Megbízható telefonok?
"Olyan 33000-53000 ft-nak felelne meg. Többem nincs, meg nem is akarok, mert ha tönkremegy egy év alatt, akkor rengeteg pénzt dobtam ki az ablakon."
Xiaomi, Huawei, Honor telefonok 2 év gyártói garanciával vannak. Vagyis nálunk a boltokban.
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! Nézelődtem, szelektáltam ár/tulajdonságok alapján és van pár jelöltem, persze a keresés még folyik, további tippeket szívesen fogadok!
sony xperia xA1
(súrolja a keretet, de a 36 gb belső tároló és a 23 mp-es kamera kecsegtető, bár a 2300mAh-es akku felvet néhány kételyt). Sony kiegészítőket régóta használok s meg vagyok velük elégedve, ezért gondolom hogy telefonnal sem lesz másképp.
Huawei P9 lite
A rengeteg pozitív vélemény, elérhető ár és az ujjlenyomat olvasó kecsegtető, de a 16 giga kissé kevésnek tűnik meg a 12 mg-es kamera.
Xiaomi redmi 5A plus/prime
32 giga, elérhető ár 4000 mAh-es akku, látszólag minden szép,bár a 12 mg-es kamera itt is jelen van és a márka megbízhatósága is kérdéses.
redmi 6A
egy-két oldalon olcsóbb mint az 5A, hasonló tulajdonságokkal, kecsegtető.
Honor 7s
hát a fentie megelőzik tulajdonságokban, de árban olcsó.
A kamera, ujjlenyomat olvasó, nem prioritás.
Ami számomra nagyon fontos az a tárhely, gyorsaság s hosszú (minél hosszabb) élettartam. Persze igyekszem kímélni őket,fólia, tok alap és nem nagyon szokásom leejteni őket.
Mit gondoltok? Pro/kontra? Más márkák/típusok?Bármi jöhet.
meizu-ból az M6-os tűnik még jónak.
U.I. újracsomagolt termékekkről mi a vélemény? Látszólag sokat spórolhatok vele, garancia pedig megegyezik a gyárival.
Jobb nem kísérteni a sorsot és elkerülni az újracsomagolt cuccokat.
Hogy telefont is ajánlhassak, a Mi A1 neked tökéletes lenne szerintem. Az alap verzióban is eleve 32GB tárhely és 4GB RAM van, ami nagyon nagy segítség több app megnyitása esetén, mivel elfér így nem üríti az appokat a RAM-ból és megtartja az állapotukat. A 64GB-os verzió épphogy belefér a keretedbe. A kamerára sem lehet panasz, illetve az akksija sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!