A Xiaomi telefonok mennyire megbízhatóak hardveresen?
Hardveres alatt mit értesz?
Snapdragon ARM egylapkás rendszerek vannak többségükben mint bármelyik másik nagy telefonjába.(1-2 gyártó mondjuk legyártja maga mint a Samsung vagy épp a Huawei)
Szóval kifogástalan.
Amivel gond szokott lenni az a mikrofon illetve a jelvétel.
De ez is nagyon ritka, 1 az ezer telefonból.(pont mint bármelyik más telefongyártó esetén)
Haha. :D
Kár hogy az apple chip is ARM alapú.
A A10 vagy az A11 vagy A9 is arm alapú.
Amúgy nekem volt egy 4x és csak ajánlani tudom, jó az anyaghasználat, gyors, jó az op rendszer.
És sokkal olcsóbb mint a Samsung vagy az Apple. Vagy a Sony.
Na mindegy csak azért mert fura lett volna ha az apple maga fejleszti és gyártja a cpu-kat, pl. iphone vagy ipad modellekbe.
A macbook-ok vagy imac-ek intel chip-esek.
Na és utánaolvastam az iphone-ok chip-jei, amit az apple A9 vagy A10 néven futtat, na azok meg ARM alapúak.
Nem a cpu-ra meg az alaplapra gondolok, hanem úgy általánosságban.
Pl.: Most egy lumia 735-öm van, amit egyszer sem kellett a 3,5 év alatt szervízbe vinni, ahogy a Lumia 710-emet sem. De a korábbi Sony-m kb. 3-szor romlott el egy év alatt, és a Lenovo Moto G5-ömön is 1,5 hónap után elromlott a töltőcsatlakozó és most küldöm vissza a garanciaszervízbe.
(Nem értem miért mindenki a CPU-ra asszociál, ha a hardware szót szóbahozom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!