Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Xiaomi telefonok mennyire...

A Xiaomi telefonok mennyire jók? Mennyire megbízhatóak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 18:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon jók. Nekem, 5. éve csak az van, soha semmi probléma nem volt.
2023. jan. 23. 18:28
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 4 éve van meg a jelenlegi Xiaomi telefonom és még mindig tökéletesen használható.
2023. jan. 23. 18:38
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Általánosan tekintve, mint okostelefonok, úgy közepesek. Ár/érték arányt tekintve átlagon felüliek, jók. Hardveres szempontból sokszor kifejezetten erősek. Szoftveres szempontból gyengék.

Megbízhatóság szempontjából szintén közepesek.

2023. jan. 23. 18:41
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Szoftverben vannak hibák, kamera gyenge. Ezeken kívül szerintem ár-érték arány bajnok. Nekem Note 11 van, nagyon szeretem.
2023. jan. 23. 18:43
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Az van most is lassan negyedik éve, előtte is az volt.

Imádom, pedig kicsit el is van hajolva már az egész mert egyszer raultem :'D . Gyors, jó az aksi is.

Szuperül fogja a netet is (egyszer volt szervizben akkor iPhonet használtam helyette az a szomszéd wifit nem fogta , de a xiaomi a harmadik szomszédét is megtalálja :'D ( ez csak egy példa volt )

Sosem cserélném le .

2023. jan. 23. 18:47
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5g ről tudok beszélni. Én Huawei Mate 20 Lite-ról váltottam, azt küldtem nemrég (karácsonykor) nyugdíjba, a Pro 5G-vel viszont nagyon meg vagyok elégedve. Egyelőre semmi nem hiányzik (persze ha ölembe hullana egy lottóötös, vagy valaki ingyen felajánlaná, hogy megveszi nekem a legújabb iPhone-t úgy, hogy egy forintomba se kerül, akkor nem mondanék nemet), de a vásárlás előtt is jókat hallottam erről a konkrét modellről, és azóta sem szembesültem semmi olyannal, ami megoldhatatlan és áthidalhatatlan akadályt jelentene... Csodás fotókat készít (a kamerája az én igényeimhez képest túl erős is, de ez persze nem baj), nem fagy, nem omlik össze, bírja strapát, rendszeresen frissül, a következő pár MIUI és Android frissítést minden bizonnyal meg fogja kapni... ha pedig 3-4 évet kiszolgál, akkor nekem már behozta az árát. Most nagyon szeretem.
2023. jan. 23. 18:50
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonom van. Nem rossz, de következőleg már nem Xiaomit fogok venni
2023. jan. 23. 19:16
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem mint átlagfelhasználónak teljesen jó. Redmi Note 9AT.
2023. jan. 23. 19:18
 9/19 anonim válasza:
71%

5 éve használok egy Xiaomi Redmi 4X-et.

Sosem volt szervizben, egyetlen hibája van hogy kb fél éve megjelent a kijelző bal szélen egy csíkban egy áttetsző, lilás-sárgás folt, pedig nem ázott be és le sem ejtettem.

Ezt leszámítva, tökéletesen működik még mindig, nagyritkán van hogy valamit nem akar megnyitni, nem lassú és az akkuja is egész jó még mindig.

2023. jan. 23. 20:14
 10/19 anonim ***** válasza:
42%

Xiaomi felhasználó vagyok, egy rakat szeméttelep ez a telefon. Folyton akadozik, alkalmazások nem válaszolnak és ha hívnak, megy a csengőhang de a hívás értesítés nem ugrik fel. Egy szemét a kamera is, kijelőkről ne is beszéljünk

Max ha a fele áron adnák, talán megérdé, de ennyit nem ér. Egy retek, hulladék, kidobni való sz*r.

Ne vegyél xiaomit

2023. jan. 23. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!