Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok az iPhone...

Mit gondoltok az iPhone 15-ről? Jobb lesz, mint az iPhone 14? Megéri várni rá, vagy inkább vegyem az iPhone 14-et (vagy 13-at)?

Figyelt kérdés

Okostelefon vásárlás előtt állok, de annyira nem sürgős még szerencsére.

Olvasom, hogy idén ősszel várhatóan megjelenik az iPhone 15, de nem tudom, hogy megéri-e addig várni, és inkább vegyek 14-et vagy akár 13-at. Az iPhone 13 és 14 között elvileg alig van különbség, csak sokkal drágább a 14.

Nem tudom, hogy mennyivel lesz jobb az idén megjelenő iPhone 15. Megéri addig rá várni? Vagy inkább vegyek iPhone 13-at, 14-et?

2023. jan. 3. 11:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"A magyar gazdasági helyzethez viszonyítják az eladási árat!"

Vagyis felemelték.

2023. jan. 3. 14:23
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Huhh tényleg le vagyunk maradva a nyugattól ha ausztriában már 10 éve is volt iPhone 14!
2023. jan. 3. 14:25
 23/29 anonim ***** válasza:

21

Nem, ugyanannyi, pusztán a gazdasági helyzethez viszonyították az árakat. Kevesebbet ér a pénzed. Ez ilyen egyszerű, csak böszmék vagytok megérteni. A telefon ára nem változott, csak amivel fizetsz az ér kevesebbet. De estig magyarázhatom, nem érted meg úgysem.

22

Te meg menj vissza általános iskola 3. osztályába, mert szöveget nem tudsz értelmezni bagoly.

2023. jan. 3. 14:36
 24/29 anonim ***** válasza:

21

Ha 20%-os infláció van, a fizetéseden pedig emelnek 5%-ot, akkor te fizetésemelést kaptál? Mert ez esetben te szerinted igen, szerintem meg nem, ugyanis kevesebbet keresel mint 1 évvel ezelőtt.

Szerintem akkor kapsz fizetésemelést, ha a fizetésed többet ér, mint 1 évvel ezelőtt. Ezt hívják fizetésemelésnek.

Ha az iPhone 15 induló ára 1500 dollár lesz az 1000 helyett, itt meg majd kerül 600 ezerbe, akkor mondhatjátok, hogy az Apple árat emelt. De az Apple évek óta ugyanazon az áron dobja piacra a telefonjait! Az, hogy a te pénzed kevesebbet ér és teljesen megbízhatatlan az országod gazdasági helyzete, arról nem az Apple tehet.. Köpködhetsz az apple-re, hogy árat emelt, csak nem látod a fától az erdőt. Nem emelt árat, csak az a pénz amit keresel, világviszonylatban ló.zart sem ér.

2023. jan. 3. 14:45
 25/29 anonim ***** válasza:
Még írd le háromszor, légy szíves...
2023. jan. 3. 14:57
 26/29 anonim ***** válasza:

25

Annyiszor írom le, ahányszor ideírjátok ugyanazt a böszmeséget, ami ráadásul hazugság is... Tudatlanok vagytok, azt még szórjátok is a baromságot a nagyvilágba...

2023. jan. 3. 15:04
 27/29 anonim ***** válasza:

"böszmeséget"

ki is azaz egy ? aki ezt a szót használja?

2023. jan. 3. 18:37
 28/29 anonim ***** válasza:

#26 hagyjad, úgy sem értik meg 😂

Ezek még azt is elhiszik, hogy a föld lapos és a vakcina milyen hatásos…

2023. jan. 3. 23:08
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 13, várok, hogy megtudjam milyen lesz a 15, és annak függvényében eldöntöm, hogy 14-et, vagy 15-öt veszek.
2023. jan. 4. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!