Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az IPhone 14 Plus tényleg jó...

Az IPhone 14 Plus tényleg jó vételnek számit most?

Figyelt kérdés

[link]

Azt mondják, hogyha nagy kijelzős, új telefont akar magának az ember akkor megéri mostmár a jelenlegi árán. Mert hiába kapta meg a tavaly Pro Chippet. Újonnan jóval olcsóbban hozzá jutni legalább mint az IPhone 13 PM-hez. És üzemidőben is nagyon jó szintet hoz. El tudom képzelni milyen gyors masina lehet. Kamerái milyenek lehetnek. Illetve ebben a firmában, hogy nézhet ki ez a méret.

2022. dec. 2. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
410 ezerért egy telefon? Max akkor jó vétel ha rengeteg felesleges pénzed van.
2022. dec. 2. 13:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Egy felső vagy éppen csúcskategóriás telefon pedig ennyibe kerül. Sőt még ez kedvező ár is lesz lassan a felsőkategóriáért is. Az ilyen embereket ki nem állhatom akik kikötik, hogy nem vesznek csak ennyi meg annyi pénzért telefont. Aztán meg csodálkoznak ha nem elég jó. Mert nem értik a különbsèget egy 200 meg 400 ezres vagy éppen 300 meg 600 ezres mobilok között.

Akkor te vegyed a jó kis Umidigidet. XD

2022. dec. 2. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
200 ezer felett már nem adnak olyan különösebb értéket hozzá a mindennapi használat szempontjából. Nekem sem a legolcsóbb Umidigi telefonom van. Pont most vettem én is egyet 200 ezerért. Azon felül már nincs értelme, hiszen mindent tud. De te nyugodtan fizesd ki a dupláját, legalább leszel valaki az ájfosoddal ;)
2022. dec. 2. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
2022. dec. 2. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor a olcsóbb üzletek közül melyik jöhet szóba 435 ezer forintig? Pl Planet GSM?
2022. dec. 2. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Az olcsóbb üzletek mind legjobb esetben szürkeimportos telefonokat adnak, tehát nem lesz rá 3 év gyártói garancia, a kereskedői garanciát meg valószínűleg elfelejtheted, mert addigra megszűnik a cég, vagy szimplán sz..rni fognak az orrodra, feltételezve, hogy úgysem perelsz. Tehát mindösszesen lesz 1 év, global Apple garanciád és csók. Ha így neked oké, akkor rendelj csak ilyen helyekről.

Az új 14 és szériából pedig az alapmodellek nem számítanak jó vételnek. Ezek gyakorlatilag a tavalyi Pro modellek butított változatai, gyengébb kijelzővel és telefotó kamera nélkül.

Mélységesen meglepődtem, hogy a 14-es szériát képesek voltak megint kihozni 60 Hz-es kijelzővel és USB-C nélkül. Mondom ezt úgy, hogy nekem személy szerint semmi pluszt nem adnak a magasabb képfrissítésű kijelzők, de ma már egy filléres droidos telefonba is 90-est, vagy 120-ast raknak, egy fél millás telefonnál már ne ezen spóroljanak...

Még a 14 megjelenése előtti magyar árakon szerintem akármelyik telefon a 13-mas szériából egy extra jó vétel volt, de a mostani árakon, ha ebben a pillanatban kellene telefont vennem, akkor lehet, hogy nem az Apple mellett döntenék. Egy S22 szürkeimportos áron majdnem pontosan fele annyiba kerül, mint egy 14-es iPhone, ennyivel meg közel sem jobb az utóbbi. Erősebb a procija oké, cserébe nincs telefotó és jobb a kijelzője a Samunak.

2022. dec. 2. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!