Az IPhone 14 Plus üzemideje tényleg sokkal jobb mint az összes többi IPhonenak?
Nem a legmegérősebb telefonnak tűnik első látszatra. Viszont ha valóban észrevehetően jobb az üzemideje akkor megérős lehet egyesek számára mint amilyen én is vagyok..
Megéri az IPhone 14 Plus ebben az esetben vagy várjak még kicsit lejjebb megy az ára?
https://www.youtube.com/results?search_query=iphone+14+batte..
Nézegess teszteket!
De logikusnak tűnik, hogy a 14+-nak nagyon jó az akksiideje, ugyanis egy gyengébb proci van benne, a mérete meg nagy tepsi, úgyhogy fért bele nagy akku is.
Én már a 13 pro max-al is elégedett vagyok, de a 14+-nak tuti még kicsitt jobb lesz az akkuideje.
Csökkenni nem fog az ára! Melyik bolygón élsz? Nálatok nincs tv vagy internet? Nem látog mekkora szarban van az ország? Csoda lesz ha túléljük a követkető 1-2 évet. (majd mindjárt jönnek a fideszesek lepontozni :D)
Jobb az üzemideje a többinél, mivel egy gyengébb processzor hajt egy olyan telefont, aminek az aksija hasonló méretű, mint a 14 pro maxnak. A kijelzője is kevesebbet figyaszt, mivel csak 60Hz a 120 helyett. Szóval, minden bizonnyal a 14 plus-nak van a legjobb üzemideje.
Én nem számítanék nagy áresésre, örüljünk, ha nem lesz még drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!