IPhone-nal vagy androidos csúcstelefonnal lehet szebb, jobb, élethűbb képeket készíteni?
Figyelt kérdés
Androidos telefonnál készülék nevét is írjatok, ha lehet:)#mobil #mobiltelefon #telefon #kamera #Android #iPhone #androidos telefon #androidos mobil #mobileszköz
2017. aug. 2. 09:45
1/8 anonim válasza:
Elképzelésed sincs milyen háborút robbantottál ki most ezzel a kérdéssel... :D Szeméyles tapasztalataim alapján az Iphone 7 egy kicsit szebb képet csinált mint az S7, de ismét hangsúlyozom, hogy csak saját vélemény amit a gépen láttam a képekből, ezt nem tudom alátámasztani semmivel. Más eszközzel nem próbálkoztam, nyílván lehetséges, hogy van aminek jobb a kamerája, mint az iphone-é. Mielőtt bárki a torkomnak esne, nem nem vagyok IPhone b*zi
2/8 anonim válasza:
Androidossal. Ha már csúcs, akkor csúcs.
4/8 anonim válasza:
aki ért a fotózáshoz, az mindenből ki tudja hozni a maximumot, csak kell hozzá egy elég manuális app, amin mindent kézzel állíthat.
5/8 Alex Fly válasza:
6/8 anonim válasza:
Nehéz lenne eldönteni de vagy iphone vagy samsung ezekben nem lehet csalódni,ezek a gyártók semmin sem spórolnak így a kamerán sem.(csúcskészülékek közt,nem a samsung j3-ra stb. gondolok)
7/8 anonim válasza:
Nekem iphone 7 plus-om van tesómnak s8-a szóval erről tudok példát mondani.
Rendes fényviszonynál ugyan olyan a kettő, mindekettő györörű képet csinál.
Este s8 valamivel szebb képet csinál. Első kamerában szintén jobb képeket csinál az s8.
De mint elöttem is irták mauálisan többet ki lehet hozni mindekttőből.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. aug. 4. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!