Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van itt olyan ember aki...

Van itt olyan ember aki megtudná venni 300-ezres telefont is de nem veszi meg? És ha igen miért nem?

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 22:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%
A legfullossabb ájfón nem többszázezer, hanem több, mint egymillió.
2022. dec. 21. 09:14
 22/26 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagyok teljesen képben, mert mint mondtam nem érdekel, de ez semmit nem változtat a mondandómon.
2022. dec. 21. 09:17
 23/26 DK-s ***** válasza:
75%

Ezt nem lehet telefonra leszűkíteni, mert ez szerintem jellemvonás.

Megtehetném hogy lecseréljem a laptopom egy 250-300.000 forintosra is, de minek? Facebook-hoz, Gyakori-hoz, Youtube-hoz, meg a TikTok-hoz?

Arra bőven elég a 20.000 forintos DualCore-om.

300.000-es teló? Nekem a telefon telefonálásra, és SMS-hez kell. Az internetes elérhetőség nálam már magánszféra. Ezekhez pedig elég a meglévő Motorola w388 is.

2022. dec. 21. 09:23
 24/26 NTBS ***** válasza:
35%
Itt sokan jól keresnek, úgyhogy biztos.
2022. dec. 21. 09:34
 25/26 anonim ***** válasza:
79%

Én pl. a senior szoftverfejlesztő fizetésemből lazán meg tudnám venni. Nem veszem. Miért nem? Azért, mert:

1. Nekem nem státusszimbólum a telefon. Magasról teszek rá, hogy mit gondolnak rólam a telefonom miatt.

2. Ár/érték arányban az ilyen drága telefonok nagyon rosszak. Minden terméknél van egy ideális ár/érték arány. Semmiből sem szabad megvenni sem a legolcsóbbat, sem a legdrágábbat, mert az olcsóvan szívni fogsz, a drága meg csak drága, de nem nyújt annyival többet. Arany középút!

3. Én nem arra használom a telefont, hogy a budin ülve 3D játékokat játszak rajta, meg 4K filmeket nézzek azon a pici kijelzőn. Nekem egy alsó-közép kategóriás telefon bőven elég.

4. A drága telefonokon főleg a kamera jobb. Nem érdekel a kamera, mert ha fényképezni akarok, van rendes fényképezőgépem, ha meg csak útközben lefotóznék valamit, arra egy átlag telefon bőven elég.

Hasonló okokból nem vettem ma divatos SUV-t, hanem egy kis Corsa-val járok. Ár/érték arányban teljesen jó. Keveset fogyaszt, olcsó a szervize, száguldozni meg nem akarok.

Sőt én mindenből az ár/érték arányt nézem és nem érdekel sem a divat, sem a márkanevek. Sírva röhögök azon is, mikor valaki megveszi a 60 ezres kézitáskát, mert Guess van ráírva, azt közben semmivel nem szebb, nem jobb, nem tartósabb, mint egy 5000 forintos noname.

2022. dec. 21. 13:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Meg tudnám venni, mert a jövedelmem is és a megtakarításom is megengedné. De én mindig a közép kategória akkori "legjobbját" szoktam választani, 2,5-3 évente. Így most A52s-m van, amit nyáron vásároltam. Akkor nagyon gondolkodtam az S22 család valamelyik tagján, de végül a rengeteg jó vélemény miatt az A52s mellett döntöttem. Nem bántam meg, sőt..:)
2022. dec. 21. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!