Mi a tapasztalatotok a Xiaomi okostelefonokkal?
Nekem Poco F3-van (frissitéseket/reklámokat letiltottam), aránylag erős telefon (snapdragon 870 el).
A MIUI enyhén bugos, sokat kellet szórakozni a beállításokkal (akukimélőt kinyomni stb (mert kinyomta az alkalmazásokat egy idő után, ami idegesített)), telefonálás közben néha felkapcsol a képernyő és az arcommal elnyomkodom, de amugy ha utánna a bekapcsoló gombal kinyomom akkor többet nem fog zavarni.
Ha a google híreket nézem kicsit szaggat.
Aksija, ha videora/zenehallgatásra használod akkor 1-2 naponta kell tölteni, ha játékra (izmosabb) akkor ilyen 3-4 óránként, és elég meleg ilyenkor.
Kamerája picit gagyi.
Ami számomra hatalmas negatívum (bár nemtudom hogy a többi telefonon igy van e) hogy a Gmailes e-mailek bugosak, nem mutatja ki telefonon hogy jött egy email, mert bugos az app és ujra kell indítani néha a telefont hogy megjavuljon (mellé pár dolgot beállítani amit youtubon néztem ennek orvoslására)
Viszont ezektől eltekintve, szerintem ár érték bajnok volt kb 1 éve(140k 256g /8g ram).
Árérték arányban teljesen okésak a Xiaomi telefonok.
Nem drágák és nem is kell tőlük csúcsteljesitményt várni.
A Samsung sem jobb, sőt. A stock Androidhoz képest a Samunak van a legagresszívebb memóriakezelése, a Xiaomi is csak utána jön: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!