Meizu, Doogee, Xiaomi, okostelefonok gyárilag tele vannak vírussal?
Olvastam róla hogy a Xiaomi tele fogja tenni a telefonjait reklámmal.
Meizu telefonról meg azt olvastam itt gyakorin, hogy gyárilag vírusos ROM van rajta.
Akkor csak is Samsungot és Sony-t vegyek csak, hogy tiszta rendszert kapjak?
Már nem tudom, valamelyik cikkben.
Tavaly vagy tavaly előtt olvastam.
Hülyeség. Mielőtt elhiszel valamit, legalább azt nézd meg, hogy ki írja. Utána pedig nézz utána biztos forrásból, hogy igaza lehet-e. Ha így tettél volna, már akkor egyértelmű lett volna, hogy elhiggyed-e, nem másfél év múlva gondolkodnál el rajta.
Xiaomit használok másfél éve, egyáltalán nincsenek benne reklámok.
Xiaomi redmi 4x em van. Lassan 3 éve. Sem reklám sem "virus" nincs benne.
Ne higgyj el mindent amit a neten olvasol.
mmint, hogy "Ne higgyj el mindent amit a neten olvasol."
Xiaomi +1
Samsung tele rakja kéretlen programokkal, amiket nem lehet letörölni. Ugyan nem vírus, de elég agresszív. Ráadásul ugyan azt a teljesítményt 1.5-2x annyiért adja, mint a Xiaomi.
Én meg azt olvastam, hogy a farkas megette Piroskát. Xd
Ha teljesen gyári androidot akarsz, akkor vegyél Xiaomi Mi A szériát vagy Nokiát.
Másfél éve nyúzok egy Xiaomi mi a1-et és se kéretlen programot, se reklámot nem láttam. Sőt havonta jön a biztonsági frissítés, valamint az android 9et is megkapta.
Ha a Mi A3-ba tesznek NFCt akkor következő telóm is Xiaomi lesz, ha nem akkor Nokia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!