Hosszútávon jó okostelefonok? Nem Iphone.
Fontos a kamera, és, hogy azért birja a nagyobb játékokat. Ár nem számít.
Bár Huawei párti vagyok, bem szeretnék azt venni, mivel nincs rajta Google.
A kritériumaidnak megfelelően a Samsung valamelyik csúcsmodelljét ajánlom.
Pl. S22, S22 Ultra, S21 Ultra.
Megj.: Huawei-jel is el lehet lenni, a Google ökoszisztéma hiánya nem nagy érvágás, és sok Google alkalmazás működik rajta ennek ellenére is.
Egyértelműen a Samsung csúcstelefonjai ilyenek.
Az egyik családtagom kb. 2 évente megkapja az aktuális csúcs Samsungok egyikét (a Note és S szériából vegyesen), és mindig megvettük jutányos áron a "régit" valamelyik családtagnak, amikor selejtezték volna.
A Note 4-től kezdve azóta a 4. csúcsmodell van valakinél és még a Note 4 is működik, napi használatban van. (Igaz, csak egy idősebb családtagnál, az okostelefon funkciói már egyre kevésbé lesznek használhatóak, hiszen egy nagyon régi Android verziót futtat.)
Én is használtam ilyen "levedlett" Samsungot a Note szériából és ezeket szerintem minden szempontból oda lehetett tenni az aktuális iPhone mellé és ezt azért mondom ilyen biztosan, mert most én is iPhonet használok és van összehasonlítási alapom.
Ha még esetleg említeni kéne valakit, akkor régebben az OnePlus volt kifejezetten jó márka kínai fronton, de a hírek alapján kissé leszálló ágban lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!