Mit tegyek?.a boltban is ha az eladó nem húzta le a terméket az az ő hibája,az ő kàra.pénztàrtól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.ez csak egyoldalú akkor,Én nem mondhatok ilyet?Lehet ennek jogi következményeke?
102 ezer.xiaomi
Az meg a másik,hogy ő mire fel perelnek be? Nem bementem a boltba és elloptam egy telefont, és van rá tanú,vagy kamerafelvètel, vagy valami..majd a vádirat így fog szólni?:mobilkozpont.hu beperli a felperest,mert mobilkozpont hibája miatt a felperes nem tett eleget a fizetési kötelezettségènek..vicc
A mobilkozpont.hu beperli a felperest,mert a felperes tisszességtelen fogyasztói magatartást tanusított, ezáltal anyagi veszteséget okozva az alperesnek.
Kedves Kérdező!
Nem csak a vállalkozásokkal, de a fogyasztókkal szemben is van törvényi elvárás!!!
Eszerint a kereskedelmi gyakorlat megítélése során az olyan fogyasztó magatartását kell alapul venni, aki ésszerűen tájékozottan, az adott helyzetben általában elvárható figyelmességgel és körültekintéssel jár el, figyelembe véve az adott kereskedelmi gyakorlat, illetve áru nyelvi, kulturális és szociális vonatkozásait is.
Te bűncselekményt követtél el, mivel kihasználtad azt a hibát hogy nem kellet kifizetned a terméket. Ez akárhogy is nézzük tisztességtelen fogyasztói magatartás. Ráadásul nem is volt benned annyi emberség, hogy jelezd nekik hogy hiba történt, pedig jól tudtad te is hogy nem lehet az hogy ingyen elviheted a terméket. Nem hinném hogy ne telne a webshopnak ügyvédre, te jobban megütheted a bokádat emiatt.
"aztán ilyen emberek szavazata ugyanannyit ér mint az értelmesebbeké"
Nem nem!! Az ilyeneké többet ér! Mert a 45% ma már kétharmadot ér! :D vagyis: :((
38# ez DK-s , figyeld meg,
Dxg Keselyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!