Mit tegyek?.a boltban is ha az eladó nem húzta le a
terméket az az ő hibája,az ő kàra.pénztàrtól való
távozás után reklamációt nem fogadunk el.ez csak
egyoldalú akkor,Én nem mondhatok ilyet?Lehet ennek jogi
következményeke?
Jó, de mikor megrendelted, akkor gondolom volt ára és azt elfogadtad. 2 hónap eltelt és most tűnik fel nekik, az igen. Áruld el melyik eladó vagy webáruház ez csak, hogy onnan soha ne rendeljek, mert ez komolytalan.
2022. nov. 18. 14:49
... vagy hogy onnan rendeljünk, mert ingyen van,
lehet hivatkozni: BLACK FRIDAY
2022. nov. 18. 14:55
2022. nov. 18. 14:57
24/45 A kérdező kommentje:
Mobilkozpont.hu
Na most akkor mit csináljak? A pénz megvan ugyanúgy,de ők hibáztak úgy gondolom akkor az ő saruk.tanulópénz.nem??!
Nem. A szerződés úgy jött létre, hogy az árát elfogadtad és azt is, hogy fizetési kötelezettséggel jár, olyan okiratod meg nincs, ami ezalól felmentést ad, plusz semmi papírod nincs róla, hogy a tied. Ők meg jogtalan haszonszerzés miatt eljárást kezdeményezhetnek. Legjobb, ha kifizeted.
2022. nov. 18. 15:17
Biztos, hogy ők cseszték el. Az automata nem adta volna oda amig nem fizeted ki. Úgy szállították ki, hogy már ki van fizetve. Valamelyik ügyintéző elszúrta.
Én monfjuk kifizetném, sőt már amikor kinyílt az automata már akkor hívtam volna őket, hogy hellóóóó valami nem kerek. De ez én vagyok.
Te meg azt csinálsz amit akarsz, a te dolgod, hogy magadra húzod-e az ügyvédjüket.
2022. nov. 18. 15:26
Ászf-et el kell olvasni, mert van ahol kitérnek a hibás árra, van ahol konkrétan a 0-ra is, ilyenkor helyesbíthetnek.Nyilván ők szúrták el, de nekem fura, hogy 2 hónap kell ehhez.
2022. nov. 18. 15:34
"Az Eladó az Ön ajánlatának elküldését követően egy második e-mail útján visszaigazolja az Ön ajánlatát. A szerződés akkor jön létre, amikor az Eladó által küldött visszaigazoló email az Ön számára a levelezőrendszerében hozzáférhetővé válik (második visszaigazolás)"
[link]
Valaki említette a téves utalást. Ez nem annyira ritka dolog és aki nem utalja vissza, az mehet a bíró elé, hozzá meg a végrehajtó.
[link]
2022. nov. 18. 17:18
Az a baj ezzel a történettel, hogy egy szerencsétlen kis ügyintéző leányka vagy fiúcska olyant szív mint az ipari porszívó... Rossz helyre kattintott és kiküldte ingyen a cuccot. A főnöke valószinüleg ordított vele párat és biztos le is vonta már a fizetéséből a teló árát. Erre itt van egy ilyen bánat aki meg veri az asztalt, hogy neki megjár a telefon ingyen, mert csak. Gratulálok kérdező, biztos tök jól esik annak a szerencsétlennek, hogy karácsony előtt nem fog fizetést kapni. Meg a szüleidnek is gratulálok hogy egy ilyen nyomorékot tettek ide közénk!
2022. nov. 18. 17:40
30/45 A kérdező kommentje:
Igen.az irodista hibázott, tehát neki kell kifizetnie,mert nem végezte a dolgát rendesen.én dolgoztam boltban és ha valakinek rosszul adtam vissza akkor levontàk a fizetèsemből,nem mondtam a vevőknek másnap H héj figyelj már, tegnap több visszajàrót kaptàl,add már vissza!! Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések: