Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek?.a boltban is ha...

Mit tegyek?.a boltban is ha az eladó nem húzta le a terméket az az ő hibája,az ő kàra.pénztàrtól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.ez csak egyoldalú akkor,Én nem mondhatok ilyet?Lehet ennek jogi következményeke?

Figyelt kérdés
Szeptemberben vettem egy telefont neten.Én utánvéttel rendeltem,ès mikor àtvettem,nem kért pénzt,a számlán utánvét 0ft van.most felhívtak hogy nem fizettem ki.nem úgy H sajnáljuk mi hibáztunk,legyen kedves elutalni a pénzt.a boltban is ha az eladó nem húzta le a terméket az az ő hibája,az ő kàra.

2022. nov. 17. 17:33
1 2 3 4 5
 11/45 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyébként a boltban, ha elfelejti lehúzni a terméket, akkor is ki kell fizetni, ez nem mentesít ezalól.
2022. nov. 17. 19:50
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Látni kellene pontosan a megrendelés adatait. Az emaileket amit kaptál a rendelés visszaigazolásáról, meg utána, hogy feladták, stb... Meg azt amit a futárcég küldött, hogy csomagod érkezik, utánvét összege X forint.

Ha ezekben volt összeg, akkor kétséget kizáróan tudtad, hogy ez fizetős történet lesz. Ha a futár nem kért pénzt, akkor ott kellett volna szólnod, hogy valami nincs rendben. Lehet a futár szúrta el.

Ha már a rendelést visszaigazoló emailben sem volt összeg, akkor viszont inkább rendszerhiba/ügyintézői hiba lesz. Az pedig a webáruház sara.

Mindenesetre menj utána a dolognak, nézd végig az emaileket, az sem baj ha megmutatod nekünk képernyőképként (persze személyes adatokat nem mutatva), és az összes doksit ami van.

És vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal és beszéljétek meg, mert a következő levél már egy ügyvédtől fog jönni és egy fizetési meghagyás lesz, sokkal nagyobb összegről.

2022. nov. 17. 20:02
 13/45 Ypszilon1980 ***** válasza:
68%
Na igen, jó lenne látni ezeket a doksikat. Illetve még azt nem értem, hogy pl. a számlán mi szerepel? Megrendelésnél mi szerepel?
2022. nov. 17. 21:27
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
a bankszámládra tévesen átutalnak egy pár milliót, azt is ajándéknak néznéd?
2022. nov. 17. 22:56
 15/45 anonim ***** válasza:

attól függ milyen mobil?

S. vagy iP. ??

2022. nov. 17. 23:00
 16/45 Salx Narval ***** válasza:
80%
Hogy-hogy mit tegyél? Ha ez nem egyértelmű akkor felesleges minden szó.
2022. nov. 18. 00:33
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet jogi következménye. Polgári peres eljárást indítanak ellened.
2022. nov. 18. 01:13
 18/45 anonim ***** válasza:
15# SP
2022. nov. 18. 01:57
 19/45 A kérdező kommentje:
Egyszer kerestek meg szeptember 16 óta telefonon valamelyik nap.Nem tudom hogy kell ide képet feltölteni. De megnéztem az e-maileket, és ott szerepel az összeg, hogy foxpost utánvét,(nem adtam meg semmi banki adatot emiatt)nem küldtek e-mailben számlát.mikor kivettem a boxból a dobozt,egy papír volt csak ràragasztva a nevemmmel,a címmel, és hogy utánvét 0ft.a dobozát kidobtam,nincs meg.abba se volt számla.
2022. nov. 18. 14:39
 20/45 anonim ***** válasza:
azóta el telt 2 hónap
2022. nov. 18. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!